Diagnostic financiar al societatii Mixtronic SRL

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Pentru desfasurarea activitatii, MIXTRONIC SRL are in structura organizatorica compartimente functionale, sectii de productie organizate pe formatii si echipe de lucru cu relatii de subordonare conform organigramei.
Toate subunitatile functionale din componenta societatii raspund si in fata Consiliului de Administratie al acestuia, de indeplinirea atributiilor, responsabilitatilor si compet[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Diagnostic financiar al societatii Mixtronic SRL

Pentru desfasurarea activitatii, MIXTRONIC SRL are in structura organizatorica compartimente functionale, sectii de productie organizate pe formatii si echipe de lucru cu relatii de subordonare conform organigramei.
Toate subunitatile functionale din componenta societatii raspund si in fata Consiliului de Administratie al acestuia, de indeplinirea atributiilor, responsabilitatilor si competentelor incredintate de acesta prin hotarari si decizii.

Hotararile asociatilor se iau in Adunarea Generala. Adunarea decide prin vot, reprezentand majoritatea absoluta a asociatilor si a partilor sociale. Pentru hotararile avand ca obiect modificarea actului constitutiv este necesar votul tuturor asociatilor, in afara de cazul in care legea sau actul constitutiv prevede altfel.
Diagnosticul financiar consta intr-un ansamblu de instrumente si metode care permit aprecierea situatiei financiare si a performantelor unei intreprinderi.

Scopul diagnosticului financiar este de a aprecia situatia financiara a intreprinderii. Pe baza acestui diagnostic are loc elaborarea unei noi strategii de mentinere si dezvoltare in mediul specific economiei locale. In sens general, finalitatea diagnosticului financiar consta in oferirea de informatii financiare atat celor din interiorul intreprinderii, cat si celor interesati din afara acesteia.

De cele mai multe ori informatiile diagnosticului financiar trebuie completate cu informatii referitoare la mediul extern al intreprinderii (starea economiei, a sectorului de activitate), informatii referitoare la potentialul tehnic si uman, potential comercial si juridic, managementul intreprinderii (informatii dependente de intreprinderi). Toate aceste elemente influenteaza performantele financiare ale intreprinderii determinand, in final, competitivitatea acesteia.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.