Destinatii turistice in Asia

5x puncte

categorie: Geografie

nota: 9.94

nivel: Facultate

Infrastructura de transport. Aeroportul International Bangkok (Suvarnabhumi), functional din 2006 (cand a inlocuit aeroportul Don Muang), aflat la 30 km est de oras (legat de orase prin curse de autobuze si taxiuri), este unul dintre cele mai moderne din lume, fiind cea mai accesibila cale de patrundere in Thailanda. Pe langa acesta mai sunt alte cinci aeroporturi internationale, la Chiang Mai, Ph[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Destinatii turistice in Asia

Infrastructura de transport. Aeroportul International Bangkok (Suvarnabhumi), functional din 2006 (cand a inlocuit aeroportul Don Muang), aflat la 30 km est de oras (legat de orase prin curse de autobuze si taxiuri), este unul dintre cele mai moderne din lume, fiind cea mai accesibila cale de patrundere in Thailanda. Pe langa acesta mai sunt alte cinci aeroporturi internationale, la Chiang Mai, Phuket, Samui, Sukhothai si Hat Yai.

Cursele internationale sunt deservite de Thai Airways International (sau unele companii strain - ex. British Airways, Air France, KLM; calatoria din Europa dureaza circa 12 ore), iar Bangkok Airways, AirAsia si Orient Thai ofera curse spre interiorul Thailandei sau unele orase asiatice. Daca intre Bangkok si Ko Samui durata zborului este de sub doua ore cu celelalte mijloace de transport (masina, vapor) se face peste 12 ore.

Spre interiorul tarii (sau spre Malaysia si Singapore - curse zilnice, cu plecare din Gara Hualamphong) se poate calatori cu trenul (Caile Ferate Thailandeze), acestea fiind sigure, curate si mai ieftine. De cateva ori pe luna circula trenul de lux Eastern & Oriental Expres, intre Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok si Chiang Mai.
Spatiile de cazarea din Thailanda sunt similare celor din majoritatea zonelor turistice, serviciile hoteliere, pentru cele de prima clasa, sunt complete (restaurante, cafenele, piscine, sali de conferinte), iar preturile mai mici comparativ cu alte zone.

Tarifele sunt variabile, in functie de sezon, reducerile putand fi semnificative. Acolo unde oferta este foarte mare (ex. Bangkok) pretul poate fi negociat. Cele mai importante hoteluri din Bangkok sunt: The Oriental (unul dintre cele mai bune din lume), Amari Watergate, JW Marriott, Sofitel Central Plaza, Conrad, Dusit Thani, Emporium Suites, Grand Hyatt Erawan.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.