Definitia francmasoneriei

1x punct

categorie: Istorie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Miscarea sionista este formata din magnati evrei, adevaratii bogatasi ai Pamantului, care controleaza la ora actuala intr-un mod diabolic finantele si aurul lumii. Membrii miscarii Sioniste utilizeaza tehnici subtile de magie neagra, se inchina Satanei si cu o inteligenta diabolica stabilesc ierarhii ale raului intre state si puteri militare, organizeaza blocade economice si de orice alt tip asupr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Definitia francmasoneriei

Miscarea sionista este formata din magnati evrei, adevaratii bogatasi ai Pamantului, care controleaza la ora actuala intr-un mod diabolic finantele si aurul lumii. Membrii miscarii Sioniste utilizeaza tehnici subtile de magie neagra, se inchina Satanei si cu o inteligenta diabolica stabilesc ierarhii ale raului intre state si puteri militare, organizeaza blocade economice si de orice alt tip asupra tarilor care isi apara independenta amenintata, adesea ocupa teritorii si tari, creeaza conflicte interetnice in urma carora faramiteaza tari (vezi tragedia din Yugoslavia pe care vor sa o realizeze si in Romania prin conflicte interetnice si interreligioase in Transilvania, sa nu uitam evenimentele din martie 1990 de la Targu-Mures);

Francmasonii folosesc metode foarte perverse: santaj economic, politic, militar, informational, manipularea unor intregi natiuni prin metode clasice (propaganda deschisa, coruptie, santaj si prin tehnici de razboi psihologic: intoxicarea cu informatii false, pervertirea constiintelor omenesti, dirijarea intereselor unor natiuni si popoare in directii contrare intereselor proprii, semanarea urii si dezbinarii intre cetatenii aceleiasi natiuni sau intre popoare diferite).

Pentru a realiza acest plan diabolic, miscarea Sionista a elaborat in 1897 la Congresul masonic mondial din Elvetia, 24 de procese verbale cunoscute sub numele de "Protocoalele inteleptilor Sionului". Desi francmasonii sustin in mod pervers ca aceste protocoale sunt false si au fost facute de cei care vor sa denigreze francmasoneria, totusi este evident pentru orice om inteligent ca ele sunt reale pentru simplul motiv ca tot haosul actual al omenirii confirma in mod izbitor in cele mai mici amanunte ideile Protocoalelor, care constituie chiar planul fundamental de actiune al Francmasoneriei, elaborat cu o inteligenta diabolica de "inteleptii Sionului" in aceste 24 de protocoale inca din 1897. Este evident ca nu este vorba de o simpla coincidenta si ca aceste protocoale stau la baza actiunilor miscarii Sioniste care conduce si coordoneaza in realitate toate lojile masonice si reprezinta de fapt ce vrea sa spuna sloganul masonic "Prin haos la ordine".

Ideile fundamentale ale protocoalelor sunt:
1. Francmasonii nu admit alt drept decat cel al fortei; "liberalismul" propagat de ei printre crestini a distrus religia crestina si autoritatea statului.
2. Aurul a intrat in mainile miscarii Sioniste si cu ajutorul lui aceasta a acaparat presa, dominand opinia publica ce comanda guvernele in statele asa-zis democrate.

Membrii miscarii Sioniste sunt numiti in cercurile lor: "iluminati", "intelepti", "eminente cenusii", "big-Brother", "guvern ultra-secret din umbra". Datorita faptului ca francmasoneria actioneaza ca o societate secreta (desi francmasonii sustin ca francmasoneria nu este secreta ci doar "discreta") manipuland din umbra masele de oameni prin guvernele marioneta pe care le instaleaza la conducerea tuturor tarilor, pentru ca in spatele tuturor lojilor masonice se afla membrii miscarii Sioniste (necunoscuti de marile mase), pentru ca in fata oamenilor sunt impinsi oameni politici care respecta numai conditiile impuse din umbra de membrii miscarii Sioniste infiltrati sub nume adaptate poporului respectiv in toate partidele politice (indiferent de culoare si orientare) si pentru ca se folosesc de sloganuri ca: "democratie, libertate, fermitate, egalitate" in spatele carora se ascund cele mai mari crime si faradelegi W. Churchill a definit miscarea Sionista si francmasoneria "Fiara fara chip".
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.