Declaratia de politica a conducerii

1x punct

categorie: Stiinte Politice

nota: 9.19

nivel: Facultate

Consideram ca reteta succesului nu poate fi formulata fara a lua in calcul clientul, cu preocuparile si asteptarile lui si fara a orienta intreg efortul organizatiei catre imbunatatirea continua a performantei globale a organizatiei. Managementul a identificat in abordare sistematica a activitatilor organizatiei, conform referentialului SR EN ISO 9001:2001, una din caile de acces catre performanta[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Declaratia de politica a conducerii

Consideram ca reteta succesului nu poate fi formulata fara a lua in calcul clientul, cu preocuparile si asteptarile lui si fara a orienta intreg efortul organizatiei catre imbunatatirea continua a performantei globale a organizatiei. Managementul a identificat in abordare sistematica a activitatilor organizatiei, conform referentialului SR EN ISO 9001:2001, una din caile de acces catre performanta, folosind motivarea pentru implicarea oamenilor in intreg acest efort.

Cautam intotdeauna sa punem activitatea organizatiei la cote calitative care sa garanteze ca produsele si serviciile noastre satisfac atat clientii, cat si alte parti interesate, din interiorul sau din afara organizatiei, printr-o abordare faptica, echilibrata a deciziei.CLIENTUL este esenta existentei unei organizatii care are un domeniu de activitate similar cu al nostru si atunci orientarea sistematica spre satisfacerea solicitarilor si asteptarilor acestuia este numai o preocupare cat se poate de naturala, dar si benefica ambelor parti.

Modalitatea de lucru pe care trebuie sa o continuam, sa o dezvoltam si sa o imbunatatim este abordarea procesuala a activitatilor si resurselor pentru care am identificat in aceasta o sursa reala de castig pentru organizatie, mai ales in termeni de performanta a produsului/ serviciului si performanta comerciala.

Politica S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este aceea de a atrage in tentativa de imbunatatire continua a vietii, relatiilor si afacerilor nu numai clientii, dar si furnizorii nostri, printr-un parteneriat benefic reciproc, incurajand preocuparea acestora pentru cresterea nivelului calitativ al produselor lor.

In calitatea mea de Director al S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. sustin promovarea aplicarii acestei politici de care intreg personalul organizatiei, pentru a obtine calitatea in mod constant, planificat si controlat.Imi asum angajamentul de a respecta cerintele Sistemului de Management al Calitatii, de a-l imbunatati continuu si de a actiona in spiritul realizarii obiectivelor prevazute de catre management, vizand calitatea produselor si serviciilor.


DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Stiinte Politice

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.