De vorba cu strainii

1x punct

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Asa am descoperit ca viata elevilor nu este tocmai cum credeam inainte. Pentru ei scoala ,chiar daca nu le place, este un lucru serios care a devenit o a doua casa. De multe ori cursurile incep la ora 8 si se termina la ora 15:00. Cel mai interesant lucru este totusi faptul ca in scoli lipseste catalogul. Acesta a fost inlocuit de un caiet in care profesorii pun note sau trec absentele. Surprinzat[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: De vorba cu strainii

Asa am descoperit ca viata elevilor nu este tocmai cum credeam inainte. Pentru ei scoala ,chiar daca nu le place, este un lucru serios care a devenit o a doua casa. De multe ori cursurile incep la ora 8 si se termina la ora 15:00. Cel mai interesant lucru este totusi faptul ca in scoli lipseste catalogul. Acesta a fost inlocuit de un caiet in care profesorii pun note sau trec absentele. Surprinzator este faptul ca acest caiet este luat acasa de unul dintre elevii clasei.

Cu toate ca scoala le ocupa o mare parte din timp, epalsii nostri spun ca au timp si pentru alte activitati deoarece nu prea au teme pentru acasa. Majoritatea prefera sa iasa cu prietenii,sa mearga la concerte, sa stea pe chat sau sa practice un sport insa unii adora pur si simplu munca precum Thomas din SUA caruia ii place sa finiseze case.

Sportul este, in multe tari, una dintre cele mai practicate activitati din timpul liber. In Columbia, majoritatea fetelor practica baschetul iar baietii fotbalul; in America baschetul este, alaturi de fotbal, preferatul elevilor; in Olanda se practica fotbalul, tenisul, baschetul si hocheiul; iar in Franta snowboarding-ul.

Un alt mod in care cei cu care am vorbit isi petrec timpul liber este ascultand muzica, fiind preferate genurile pop, hip-hop, dance si rock. Aceste genuri muzica se numara, de altfel, si printre muzica preferata de elevii romani.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.