De 10 x Vanzari

1x punct

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, cu siguranta si pentru tine.Putine persoane isi pot permite sa citeasca mii de pagini pentru documentare, tocmai de aceea am incercat in cateva zeci de pagini sa fac o sinteza a celor mai profitabile si mai necostisitoare tehnici de marketing.Fiecare secunda trebuie transformata in profit pentru ca secunda care tocmai a trecut nu se va mai reintoarce [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: De 10 x Vanzari

Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, cu siguranta si pentru tine.Putine persoane isi pot permite sa citeasca mii de pagini pentru documentare, tocmai de aceea am incercat in cateva zeci de pagini sa fac o sinteza a celor mai profitabile si mai necostisitoare tehnici de marketing.Fiecare secunda trebuie transformata in profit pentru ca secunda care tocmai a trecut nu se va mai reintoarce niciodata.
Incepe lectura cartii si pune in aplicare sfaturile date.

Despre dreptul de redistributie al acestei carti.Aceasta publicatie este protejata de legea dreptului de autor, conform careia:
"Art. 1. - (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra oricaror asemenea opere de creatie intelectuala, este recunoscut si garantat in conditiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului si comporta atribute de ordin moral si patrimonial.

(2)Opera de creatie intelectuala este recunoscuta si protejata, independent de aducerea la cunostinta publica, prin simplul fapt al realizarii ei, chiar neterminata."Proprietarul de fapt si de drept al acestui exemplar este autorul.Acest exemplar de carte va este imprumutat pe termen nelimitat.Aveti dreptul sa multiplicati integral aceasta carte in urmatoarele conditii:Dreptul de proprietate pentru suportul fiecarui exemplar multiplicat este donat autorului fara nici un fel de conditii sau cerinte. Acest drept intra in vigoare in momentul in care este initiata multiplicarea;

Se mentine dreptul de imprumut pentru fiecare exemplar multiplicat pentru perioada nederminata in timp, autorul renuntand la dreptul de a solicita returnarea exemplarelor multiplicate.Reproducerea acestei carti este permisa numai in varianta integrala (nu sunt permise, sub nici o forma, reproducerile partiale);Initiatorul si/sau executantul multiplicarii au dreptul de a imprumuta exemplarele multiplicate in numele autorului, in aceleasi conditii cu cele stipulate mai sus;

Transmiterea / distributia acestui exemplar sau a celor multiplicate se face gratuit, fara nici un fel de obligatie din partea primitorului. Este permisa distributia sub forma de bonus (gratuitate) oferita suplimentar clientilor unei campanii promotionale derulata de catre persoana (firma) care a initiat / efectuat multiplicarea.

Respectarea acestor conditii este obligatorie pentru orice persoana, indiferent de modul in care a intrat in posesia acestui exemplar. Din moment ce ai un exemplar din aceasta carte, te rog sa consideri ca ti-a fost imprumutat de autorul sau pentru o perioada nederminata.Orice alte conditii sau drepturi nespecificate pot fi definite numai de catre autorul cartii, asadar va rog sa ma contactati pentru orice particularitate sau doleanta referitoare la aceasta publicatie.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.