Dare de seama privind efectuarea practicii de master la S.C Alvalgen-Trans SRL

3x puncte

categorie: Finante-banci

nota: 9.63

nivel: Facultate

Economia uneiaEUR¹ tari consta dintr-un numar mare de unitati economice care, la rindul sau, efectueaza operatiuni de natura diferita pentru a produce, a finanta, a asigura si a consuma bunuri. Din totalitatea acestor procese rezulta activitatea economica.Pentru o buna existenta si dezvoltare de perspectiva a oricarei intreprinderi, este necesar de a obtine resurse financiare in volumul necesar. <[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Dare de seama privind efectuarea practicii de master la S.C Alvalgen-Trans SRL

Economia uneiaEUR¹ tari consta dintr-un numar mare de unitati economice care, la rindul sau, efectueaza operatiuni de natura diferita pentru a produce, a finanta, a asigura si a consuma bunuri. Din totalitatea acestor procese rezulta activitatea economica.Pentru o buna existenta si dezvoltare de perspectiva a oricarei intreprinderi, este necesar de a obtine resurse financiare in volumul necesar.

Ca urmare, intreprinderea a carei obiectiv prezinta dezvoltarea in conditiile relatiilor de piata, trebuie sa poata sa-si aprecieze just posibilitatile pornind de la o conceptie strategica bine gindita si argumentata.Societatea cu raspundere limitata "ALVALGEN-TRANS" a fost fondata la 01 septembrie anul 2005 si inregistrata in Republica Moldova sub nr.1005600039741 de catre Palata de Inregistrare pe linga Ministerul Justitiei a RM.

Certificatul de inregistrare MD nr.0039144. Aspectul principal de activitate este - transport auto international de marfuri. Forma de proprietate - privata. Sediul - mun. Chisinau, str. Liviu Rebreanu 26a , sectorul Cecani, cod fiscal 1005600039741, cont de decontare 22510004986510 in BC "MOBIASBANCA" S.A. filiala nr.9 "Centru", 280101749. Fondul statutar cnstituie 4347378 (Patru mln trei sute patruzeci si sapte mii trei sute sapteueci si opt) lei.

Intreprinderea este persoana juridica, functioneaza pe baza gestiunii economico-financiare proprii, dispune de balanta proprie, poate incheia contracte in numele sau, isi poate asuma obligatii, poate fi reclamant si reclamat in instanta judecatoreasca competenta sau judecata de arbitri. Intreprinderea dispune de stampila cu Stema de Stat si formulare cu numarul inregistrarii de stat, precum si de sigila si alte atribute de identificare.

Termenul de activitate a Intreprinderii S.R.L. "ALVALGEN-TRANS" este nelimitat. Intreprinderea a fost fondata cu scopul satisfacerii intereselor persoanelor fizice si juridice prin intermediul prestarii serviciilor- traficul auto international de marfuri, acordarea serviciilor complexe necesare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Finante-banci

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.