DHL The Logistics company for the world

3x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

La inceput, in 1969, DHL a facut primii pasi, transportand documente cu avionul de la San Francisco la Honolulu. Odata cu trecerea anilor, reteaua DHL s-a dezvoltat din ce in ce mai mult spre noi clienti din fiecare colt al lumii. In acelasi timp, s-a dezvoltat si piata, a devenit mai complexa, astfel incat DHL s-a adaptat cerintelor in schimbare ale clientilor sai - atat la nivel global cat si lo[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: DHL The Logistics company for the world

La inceput, in 1969, DHL a facut primii pasi, transportand documente cu avionul de la San Francisco la Honolulu. Odata cu trecerea anilor, reteaua DHL s-a dezvoltat din ce in ce mai mult spre noi clienti din fiecare colt al lumii. In acelasi timp, s-a dezvoltat si piata, a devenit mai complexa, astfel incat DHL s-a adaptat cerintelor in schimbare ale clientilor sai - atat la nivel global cat si local.

Astazi, reteaua internationala DHL acopera peste 220 de tari si teritorii in intreaga lume. DHL ofera, de asemenea expertiza unica in curierat expres, aerian si naval, transport international, solutii de logistica contractuala, precum si servicii internationale de transport corespondenta.

Compania ofera :
-expertiza globala in transportul expres , transportul de marfa aerian si maritim, transportul pe uscat
-solutii logistice contractuale
-servicii postale internationale

Din 1969 pana in prezent, angajamentul firmei ramas la fel de puternic. Succesul s-a bazat intotdeauna pe livrarea de servicii excelente pentru clienti. Din dorinata permanenta de imbunatatire continua, DHL a devenit un brand recunoscut pentru angajamentul personal, solutiile proactive si forta locala. La baza succesului sau se afla angajatii sai, dedicati cerintelor clientilor, furnizand solutii personalizate acestora.DHL este un brand Deutsche Post DHL. Grupul a incasat venituri de peste 46 miliarde de euro in 2009.

DHL si a inceput activitatea in Romania inca din anul 1984 prin intermediul unui agent, fiind prima companie de curierat expres international prezenta in nume propriu in tara, si prima companie care utilizeaza un avion dedicat pentru operatiunile din Romania, asigurand o conexiune sigura si rapida cu cea mai extinsa retea de destinatii internationale.

Ulterior se infiinteaza 18 sedii DHL in principalele orase din Romania. In 1998 DHL devine prima companie de curierat expres international din Romania care obtine certificatul de calitate ISO 9002 (acordat de Lloyd's Register)DHL a implinit 20 de ani pe piata romanasca de curierat rapid. Si este lider.

Punctul forte al "DHL" in Romania il reprezinta consistenta. Firma subcontracteaza foarte putin din operatiuni, ceea ce o face sa fie aproape unica din acest punct de vedere.Existenta unor sectoare care pot genera o crestere solida, piata in dezvoltare, a facut ca DHL sa aiba incredere sa investeasca in Romania, bineinteles ajutandu-se de strategii clare, bine puse la punct, obtinand rezultate peste media pietei si peste evolutia economiei.S-a luat in coniderare si un aspect foarte important, si anume ca aproximativ 70% din exporturile Romaniei merg catre Uniunea Europeana (UE), ceea ce face compania dependeta de cererea de consum de aici.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.