Cuvintele magice

1x punct

categorie: Romana

nota: 9.11

nivel: Gimnaziu

Clanta usii pare a se misca , usa era intre'deschisa , o mana paroasa se vede , apoi apare o fiinta de'a dreptul inspaimantatoare . Ce sperietura am tras ...aveam si de ce , daca vedeati dumneavoastra o asemenea aratare , credca lesinati sau intrati in coma , dar culmea , ca mi'a mai adus si de mancare ....dar imi cam disparuse apetitul . Descoperisem ce era acea fiinta , daca o pot numi asa ....[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cuvintele magice

Clanta usii pare a se misca , usa era intre'deschisa , o mana paroasa se vede , apoi apare o fiinta de'a dreptul inspaimantatoare . Ce sperietura am tras ...aveam si de ce , daca vedeati dumneavoastra o asemenea aratare , credca lesinati sau intrati in coma , dar culmea , ca mi'a mai adus si de mancare ....dar imi cam disparuse apetitul . Descoperisem ce era acea fiinta , daca o pot numi asa .....era un ....Zombi . Era cel mai necrutator , cel mai rau si cel mai infricosator .

O clipa de neatentie din partea lui , lasand usa intre'deschisa , si plecand sa se culce , am profitat de acea sansa si am fugit . Dar nu stiu de unde se facuse curent , si vrand sa inchid usa usor , aceasta se tranteste , trezindu'l pe neimblanzitul Zombi . Am inceput sa alerg , si acesta pe urmele mele . Trecusera multe ore , si continuam alergarea , dar puterile incepeau sa ma lase , si organismul sa cedeze , si am lesinat . Cand mi'am revenit , eram din nou in acea casa , dar nu era puiutul de caprioara . Incep sa plang si sa ma ingrijorez mai mult pentru micut , decat pentru mine .

La geam se aude un zgomot , dar spre fericirea noastra , Zombi nu auzise nimic .Spre surprinderea mea , era micutul puiut de caprioara . Acesta incercand sa imi spuna sa nu mai fug , pentru ca se teme de ceea ce ar putea sa imi faca Zombi .Trece cum trece si a doua seara , dar nu puteam sa incerc sa fac nimic , nu puteam sa fug nicicum : usa era de neclintit . Si atunci cand am reusit sa fug , m-am strecurat printre usa si tocul ei , ca o furnicuta , dar acum....de unde atata fericire sa mai reusesc sa fug ?

Eh.....ce sa mai zic , geamurile nu puteau fii sparte nici de un Metrou , credca .Nu am reusit sa dorm deloc in acea noapte , fiind ingrijorata de ce ar putea face nimicitorul Zombi ! Chiar in zorii diminetii , capcaunul pleaca , dar ma incuie . Naiva , repede , auzind ca a inchis usa , ramanand cu speranta ca ar fii lasat'o deschisa , ma reped repede spre usa.....dar .....ce credeti ? A lasat'o deschisa...Eh....mi'as fii dorit eu...dar din pacate a inchis'o calumea....Nu aveam ce sa fac , si din plictiseala , m'am apucat sa gatesc si sa fac curatenie. Ajung si in dormitorul capcaunului , ma hotarasc sa fac curatenie si acolo .

Termin treaba , si ma pun pe scaunul de langa dulap , si intizandu'ma ating peretele , si se deschide o usa . Dar in cuier , observ costumul celui care aveam impresia ca ma urmarea in prima seara . .Dupa canapea se afla un om legat fedeles , avea pana si calus la gura si legat de maini si picioare , pentru a nu se putea deplasa sau sa nu tipe dupa ajutor . Fara multe intrebari din prima , l'am dezlegat , apoi mi'a povestit cum a ajuns in situatia in care se afla . Am pus la cale un plan de a putea scapa amandoi , si in viata . Apoi l'am legat inapoi , si revenisem la parter , fiindca era timpul sa soseasca si nemilosul Capcaun . Zombi , la deschiderea usii , ramane extrem de mirat , de faptul ca , casa era curata ,dar , mai era si mancarea facuta .

Era foarte oboist , mananca , si se pune in pat . Adoarme bustean . Verific sa vad daca a adormit , sa nu se mai trezeasca , pana a doua dimineata . Apoi , deschid din nou usa secreta , si il dezleg , dar spre surprinderea mea aflu cum puteam sa plecam . Trebuia sa spunem doar doua cuvinte .Omul acesta descoperise cuvintele magige care il distrugeau pe Zombilici , spunandu'mi ca el era in acea seara , incercand sa ma protejeze , dar nu a reusit .Joseph a incercat sa ma salveze de monstru . Ne'am propus chiar ca in zorii diminetii sa rupem blestemul . Trezindu'ne mai devreme eu si Joseph , ne'am tinut de mana , in dormitorul capcaunului rostind cuvintele magice
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.