Curriculum AMG

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

La parcurgerea programei scolare se va avea in vedere dobandirea competentelor prevazute in Standardul de pregatire profesionala specific calificarii, document care face parte din Sistemul National de Calificari Profesionale.
Dupa parcurgerea acestui modul, elevul va fi capabil sa utilizeze sistemul de operare Windows, sa compare reprezentari grafice in aplicatiile Word si Excel, sa adminis[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Curriculum AMG

La parcurgerea programei scolare se va avea in vedere dobandirea competentelor prevazute in Standardul de pregatire profesionala specific calificarii, document care face parte din Sistemul National de Calificari Profesionale.
Dupa parcurgerea acestui modul, elevul va fi capabil sa utilizeze sistemul de operare Windows, sa compare reprezentari grafice in aplicatiile Word si Excel, sa administreze o baza de date, sa comunice prin Internet, sa structureze si sa prezinte informatii din surse variate.

Persoana care va absolvi acest modul va fi responsabila de executia propriei activitati, dar si de realizarea sarcinilor incredintate grupului din care face parte, avand atributii de coordonare si control.
Parcurgerea programului permite elevilor sa dobandeasca competente suficiente si cunostinte care sa le permita gasirea unui loc de munca corespunzator calificarii.Modulul UTILIZAREA CALCULATORULUI SI TEHNOLOGIA COMUNICATIILOR poate fi parcurs in mod independent, iar ordinea de parcurgere a continuturilor este cea din tabelul de corelare a competentelor si continuturilor.

Continuturile se vor exemplifica in functie de domeniul profesional, respectiv reprezentarile grafice in aplicatiile Word si Excel, bazele de date si informatiile din surse variate vor corespunde domeniului profesional.Profesorii pot folosi informatii despre stilul de invatare al elevilor. Activitatile la lectii pot fi variate astfel incat sa garanteze ca toate stilurile de invatare sunt atinse. Pentru atingerea competentelor din prezentul modul se vor aplica activitati de invatare cu caracter interactiv. Se recomanda metode cum sunt: demonstratia, exercitiul, proiectul, metoda practica, observatia sistematica a comportamentului elevilor, autoevaluarea.

Alegerea acestor activitati ofera urmatoarele avantaje: sunt orientate asupra celui care invata, respectiv asupra disponibilitatilor sale, urmand sa le puna mai bine in valoare; permite individualizarea invatarii; ofera maximul de deschidere; permite diferentierea sarcinilor si a timpului alocat.Alegerea acestor activitati conduc la o orientare asupra celui care invata, urmand sa le puna mai bine in valoare, permit diferentierea sarcinilor si a timpului alocat.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.