Cum sa ne intarim sistemul imunitar - Medicina indiana

1x punct

categorie: Medicina

nota: 9.25

nivel: Facultate

Guggul - super-stimulentul imunitar
Este vorba de un arbust din jungla indiana (Commiphora wighti), a carui seva face adevarate minuni, in intarirea sistemului imunitar. Dupa o cura de cateva saptamani s-au observat atat cresterea numarului de celule specializate ale sistemului imunitar, cat si o intensificare spectaculoasa a activitatii lor. In prezent, aceasta planta este o speranta nu do[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cum sa ne intarim sistemul imunitar - Medicina indiana

Guggul - super-stimulentul imunitar
Este vorba de un arbust din jungla indiana (Commiphora wighti), a carui seva face adevarate minuni, in intarirea sistemului imunitar. Dupa o cura de cateva saptamani s-au observat atat cresterea numarului de celule specializate ale sistemului imunitar, cat si o intensificare spectaculoasa a activitatii lor. In prezent, aceasta planta este o speranta nu doar in tratamentul infectiilor acute si al celor recidivante (gripa, bronsita, pneumonie, cistita, nefrita), ci si in tratamentul cancerului si al bolilor cu imunitate scazuta. Pentru rezultate optime cu aceasta planta, se face tratament de 6-8 saptamani, fiind indicata atat pentru adulti, cat si pentru copii.


Un remediu de exceptie
La noi in tara, extractul din seva acestei plante se gaseste in aproape toate farmaciile, sub forma remediului natural SEPTILIN, produs de The Himalaya Drug Co. din Bangalore (India). In acest preparat natural, guggul este asociat cu alte cateva plante indiene, in proportie echilibrata. Plantele care insotesc planta principala sunt fructele de amla (Emblica officinalis) - unul dintre cele mai bune vitaminizante din lume si radacina de manjishta (Rubia cordifolia) - un detoxifiant si antitumoral redutabil. Suportul acestui medicament este o combinatie de ierburi si minerale ayurvedice (Mahasranadi), un amestec remineralizant si revigorant redutabil.

Septilinul, care de cativa ani este intens testat si de catre medicii romani, este unul din cele mai puternice si complexe stimulente imunitare de pe piata internationala. Una din cele mai mari calitati ale sale este ca poate reface capacitatea naturala de aparare, chiar si a persoanelor care au luat multa vreme medicamente care afecteaza puternic imunitatea, cum ar fi antibioticele, cortizonul, citostaticele, antiepilepticele, Interferonul.

Domnul doctor Raducan Lucian, medic primar la Spitalul "Prof. dr. D. Gerota" Bucuresti, a observat ca pacientii cu hepatita cronica virala, la care a aparut scaderea numarului de leucocite, leucopenie, indusa de tratamentul cu Interferon, au beneficiat de cresterea si pastrarea numarului de leucocite (celulele principale ale sistemului imunitar) la nivelul optim, in urma tratamentului cu Septilin.

De asemenea, s-a constatat la adultii si copiii cu amigdalite, faringite, bronsite cronice, tratate ani la rand cu antibiotice, ca o cura de cateva luni cu Septilin ajuta la refacerea imunitatii naturale si la invingerea acestor afectiuni recidivante. Exista multe studii si teste clinice despre aceasta combinatie de plante ayurvedice. Pentru a obtine mai multe relatii despre acest medicament accesibil ca pret, precum si de unde poate fi achizitionat, puteti suna la distribuitorul pentru Romania - Prisum International Trading S.R.L., tel. 01/250.36.88, 056/20.42.11.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.