Cum sa iti alegi un training potrivit

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.81

nivel: Facultate

Intrucat trainingurile nu au intotdeauna cele mai mici preturi, sunt convins ca iti doresti sa faci o alegere buna, sa consideri ca banii dati au meritat si ca, intr-adevar trainingul te-a ajutat. Cum noi suntem o companie de training, analizam concurenta si uneori suntem uimiti de lucrurile care se scriu pe anumite siteuri. In acelasi timp, culegem si feedbackul celor care participa la unele trai[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cum sa iti alegi un training potrivit

Intrucat trainingurile nu au intotdeauna cele mai mici preturi, sunt convins ca iti doresti sa faci o alegere buna, sa consideri ca banii dati au meritat si ca, intr-adevar trainingul te-a ajutat. Cum noi suntem o companie de training, analizam concurenta si uneori suntem uimiti de lucrurile care se scriu pe anumite siteuri. In acelasi timp, culegem si feedbackul celor care participa la unele traininguri. Nu mica iti va fi mirarea sa observi ca, ceea ce se scrie pe site-ul de prezentare, nu prea are legatura cu ce se intampla in training.

Intrucat participarea la training nu este un serviciu pe care-l consumi in fiecare zi, pe care-l cunosti foarte bine, alegerea devine foarte greoaie, pentru ca nu cunosti exact ce cumperi.Plecand de la aceasta premisa, as dori sa le dau cateva avertismente participantilor, care au legatura atat cu trainingul in sine, cat si cu alegerea facuta.
Daca vrei preponderent o acumulare de cunostinte, investitia cea mai potrivita ar fi cateva carti bune, nu un training.Daca vrei dezvoltare durabila, lucrul intens cu persoana ta, atunci alege coachingul

Trainingul este un instrument ce prezinta o serie de tehnici, responsabilitatea practicarii ulterioare revenindu-i participantului.
Nici un training nu te face manager la minut, negociator la minut, sau te dezvolta spunand un abracadabra.Trainingul iti ofera startul in domeniu, oricare ar fi el, insa, fara un efort ulterior pentru a testa si a pune in practica cele invatate, investitia in training este inutila.

Responsabilitatea pentru cele ce se intampla in training ii revine atat trainerului, cat si participantului.Daca ai idei fixe la care nu esti dispus sub nici o forma sa renunti, scoate-ti un cunoscut la bere, e mai ieftin, nu trebuie sa mergi la un training sa platesti o taxa de participare si sa chinui 20 de oameni.Ai grija la ce te astepti de la un training, pentru ca s-ar putea sa se implineasca. Daca participi la un training, plecand de la premisa ca nu vei invata nimic, nu mica sa-ti fie surprinderea ca asa se va intampla. Acest lucru se datoreaza pozitiei mentale pesimiste, care nu da voie unei procesari autentice a ceea ce se intampla la un training.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.