Cum sa inveti mai bine

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.66

nivel: Gimnaziu

Adesea, se spune despre oameni fie ca vad jumatatea plina a paharului, fie pe cea goala. Atunci cand inveti, pastreaza-ti mintea deschisa si renunta la atitudinea pesimista si depresiva impusa de... jumatatea goala a paharului. Studentii au obiceiul de a percepe temele pentru acasa, testele si studiul cu o atitudine negativa. Totusi rezultatele satisfacatoare in acest domeniu te vor ajuta sa ajung[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cum sa inveti mai bine

Adesea, se spune despre oameni fie ca vad jumatatea plina a paharului, fie pe cea goala. Atunci cand inveti, pastreaza-ti mintea deschisa si renunta la atitudinea pesimista si depresiva impusa de... jumatatea goala a paharului. Studentii au obiceiul de a percepe temele pentru acasa, testele si studiul cu o atitudine negativa. Totusi rezultatele satisfacatoare in acest domeniu te vor ajuta sa ajungi cu un pas mai aproape de cariera mult visata si dorita.

Invata pe branci si alimenteaza-te inteligent!Afirmatia "Esti ceea ce mananci" contine foarte mult adevar. Ca atare, cu o noapte inainte de un examen, nu incepe sa te indopi cu mancare nesanatoasa, de la fast-food sau cu snack-uri. De asemenea, prea mult zahar iti poate "incetosa" creierul si te va face sa te simti lenta si obosita in ziua examenului. Pestele nu face parte din meniul preferat al adolescentilor, insa nutritionistii iti recomanda sa mananci din plin peste.

Carnea de peste este plina de vitamine care sunt benefice activitatii cerebrale si reprezinta o mancare ideala pentru seara dinaintea examenului.Foloseste-te in mod eficient de capacitatile tale de memorare doar in acest fel vei crea o baza perfecta pentru cunostintele pe care le acumulezi. Prostul obicei al amanarii momentului somnului, in noaptea dinaintea examenului, este aspru criticat de catre psihologi. Orele de odihna te ajuta sa te relaxezi si sa iti "fixezi" mai bine cunostintele.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.