Cum sa faci o rezervare online pentru avion si hotel

1x punct

categorie: Geografie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Principalul raspuns la intrebarea: De ce preferi sa platesti mai scump cand poti plati MULT mai putin pe o excursie, sa zicem, la ROMA - este cu siguranta: "Deoarece nu stiu cum sa fac"
Acest ghid vine in intampinarea ta. Iti va oferi multe raspunsuri si sper din tot sufletul ca-ti va fi de folos. Pentru ca sa stii: O excursie in strainatate nu mai este un lux. Vei constata chiar ca in unel[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cum sa faci o rezervare online pentru avion si hotel

Principalul raspuns la intrebarea: De ce preferi sa platesti mai scump cand poti plati MULT mai putin pe o excursie, sa zicem, la ROMA - este cu siguranta: "Deoarece nu stiu cum sa fac"
Acest ghid vine in intampinarea ta. Iti va oferi multe raspunsuri si sper din tot sufletul ca-ti va fi de folos. Pentru ca sa stii: O excursie in strainatate nu mai este un lux. Vei constata chiar ca in unele cazuri te costa mult mai putin decat un sejur in tara.
Succes!!!

2. Ce ai nevoie:
In primul rand inainte sa faci o rezervare online stabileste-ti traseul pentru a stii ce documente de calatorie iti trebuie. Daca ai de gand sa pleci in una din urmatoarele tari:
Austria, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Portugalia si Ungaria.

Ai nevoie de pasaport sau de o carte de identitate valabila.
Daca tara pe care vrei s-o vizitezi nu se afla in lista respectiva, atunci vei avea nevoie neaparat de pasaport si in unele cazuri de viza de intrare.Dupa ce traseul a fost stabilit, pentru a face o rezervare online ai nevoie de urmatoarele:
- Calculator cu acces la internet

- Card bancar VISA ELECTRON (asigurati-va la banca dumneavoastra ca acel card poate fi folosit pe internet deoarece unele carduri necesita activare prealabila pentru a putea fi folosite pe internet)
- Banii necesari rezervarii care trebuie incarcati pe card inainte de a face rezervarea
- Adresa de email valida pentru a primi confirmarea rezervarii
- Imprimanta - pentru a printa rezervarea
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.