Cum putem tine bolile la respect?

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 8.00

nivel: Facultate

Condusa intii in stomac, este impinsa apoi in intestinul subtire, ai carui pereti se aseamana unor ,, degete'' care, pe masura ce hrana coboara in intestin cu o miscare serpuita, retin tot ceea ce sunt capabile.Aceste,, degete'' sint captusite la rindul lor cu celule care au alte degete ce se ocupa propriu-zis de absorbtia constituentilor necesari organismului.Asemenea celule miniaturale se distru[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cum putem tine bolile la respect?

Condusa intii in stomac, este impinsa apoi in intestinul subtire, ai carui pereti se aseamana unor ,, degete'' care, pe masura ce hrana coboara in intestin cu o miscare serpuita, retin tot ceea ce sunt capabile.Aceste,, degete'' sint captusite la rindul lor cu celule care au alte degete ce se ocupa propriu-zis de absorbtia constituentilor necesari organismului.Asemenea celule miniaturale se distrug si se regenereaza in permanenta.Organismul nu retine din alimentatie doar nutrientii, ci si reziduurile.

Alimentele moderne sint afectate de chimicale,insecticide si aditivi pe care corpul nu stie sa le prelucreze si de aceea problemele de sanatate au astazi o atit de larga raspindire.Atunci cind asemenea reziduuri toxice le blocheaza, capacitatea de asimilare a celulelor se diminueaza.Ele sunt captusite si acoperite rapid de o clisa de reziduuri care nu mai pot fi absorbite, nu mai pot fi eliminate si sunt stocate in colon, unde incep sa se descompuna.Aceste deseuri se depun pe organismul uman , astfel se pun kg. in plus si apar problemele de sanatate, iar Aloe vera este cu atit mai necesara.

Detoxifierea este un aspect f. important, curata intestinul iar acesta asimileaza mai usor elementele nutritive din alimente.O functionare mai buna a intregului intestin ofera o nutritie mai buna ceea ce face ca organismul sa se simta bine , tesuturile functioneaza din ce in ce mai echilibrat la nivel celular , organismul se regenereaza, se reface sistemul imunitar. Un proverb intelept spune ; ,,Vinul nou se strica in butoiul vechi''.Medicii stiu ca tesuturile si, in general, organismul nu se vindeca daca nu sunt eliminate toxinele si reziduurile nefolositoare.Detoxifierea are ca obiectiv tocmai sporirea capacitatii de evacuare, iar potasiul continut in gelul de aloe stimuleaza rinichii pt.

a elimina ,,deseurile'' din corp.Unii oameni sustin ca ei se alimenteaza sanatos si nu fac nimic ca si preventie ceea ce este o mare gresala, ce fac cu reziduurile (deseurile) depuse in interiorul organismului, la exterior ne spalam f. des dar interiorul ?ne-am intrebat oare de ce mai toti oamenii au probleme de sanatate , chiar si la copii cazurile sint frecvente. Daca vrem o viata sanatoasa sa ne gindim la organismul nostru ca la o masina noua pe care tocmai am cumparat-o.Cu ce fel de combustibil o alimentam , de proasta sau buna calitate ? Aloe vera este unul dintre agentii detoxifianti cei mai eficace, o sursa f.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.