Cucerirea Japoniei de catre poporul Carpato-Dunarean

1x punct

categorie: Istorie

nota: 9.51

nivel: Facultate

Am regasit acolo, pe o amfora mai inalta de un metru, spirala dacica (pelasgica), iar pe o fresca, "Soarele lui Alexandru Macedon" vechi cu cateva mii de ani inainte de nasterea acestuia. In treacat fie spus, grecii isi adjudeca acest simbol in lupta politica impotriva noii Republici Macedonia. Dupa cum am spus intotdeauna, istoria este "ciudata" si depinde de cine o scrie si... pentr u cine.
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cucerirea Japoniei de catre poporul Carpato-Dunarean

Am regasit acolo, pe o amfora mai inalta de un metru, spirala dacica (pelasgica), iar pe o fresca, "Soarele lui Alexandru Macedon" vechi cu cateva mii de ani inainte de nasterea acestuia. In treacat fie spus, grecii isi adjudeca acest simbol in lupta politica impotriva noii Republici Macedonia. Dupa cum am spus intotdeauna, istoria este "ciudata" si depinde de cine o scrie si... pentr u cine.

Vorbeam cu Serban intr-o noapte frumoasa despre istoria neamului. Si i-am spus de cartea lui V. Gordon Childe, The History of Civilization - The Aryans, care la paginile 176-177 are o harta a raspandirii poporului Proto-european (aryan, carpato-danubian, pelasgic ori cum vreti sa ne numim) din zona Carpati-Nistru-Balcani in Mesopotamia, Persia, Sudul Chinei, India, Himalaya si pana in insulele Japoniei de azi.

Dr. Cocioba a reactionat imediat cu rasul lui de "bon homme" si spontaneitatea care-l caracterizeaza, replicand: "Hai mai Miky, te-am inteles cand ai scris ca noi nu suntem urmasii Romei, ci ei sunt ai nostri. Te-am inteles si te suport in ideea ca noi suntem primii oameni din Europa, proto-europenii, civilizatie presumeriana. C-am invadat Asia - Caucazul, China si mai tarziu India - c-am cucerit Egiptul si Mesopotamia, m-am obisnuit si cu acestea, dar... c-am cucerit si Japonia?!"

Discutiile au continuat pana seara tarziu, pe terasa "Vulcanic Villa View" din Santorini, unde Marea Egee din azurie se transformase in rosie, pentru o scurta perioada de timp, iar mai apoi, dupa ce a inghitit soarele, sa devina mai neagra decat lava vulcanului din apropiere, racita de mii si mii de ani, in timp ce cerul se acoperea cu mii si milioane de felinare micute si stralucitoare.

In final, partial convins, prietenul Serban imi spune: "Daca vei scrie despre invazia Japoniei de catre noi, vezi sa nu afle si guvernul lor..." asa ca va rog si pe dumneavoastra sa pastrati "secretul". In anul 1993 apare la Barnes & Noble cartea The Aryans si nimic nu m-a socat mai mult decat acea harta care situa spatiul Carpato-Nistru-Pontic ca cel al originii europenilor si al culturilor lumii. Faptul ca acei arieni Carpato-Dunareni au format o puternica dinastie in Mesopotamia in 1500 i.H., au cucerit apoi Persia, Anatolia, Asia, India - raspandindu-si limba, religia si cultura pana in Himalaya, nu-mi era necunoscut - dar ca au cucerit Japonia?...

Asa ca am pornit sa cercetez... preistoria Japoniei si va las pe dumneavoastra sa judecati... Cand yayoi-ii, strabunii japonezilor de azi, au sosit in Japonia, in anul 300 d.H. (foarte tarziu in istorie, dupa cum vedeti) ei au gasit o populatie bastinasa, pe care au numit-o "emishi", insemnand "barbari".

Acestia insa se chemau "ainu", cuvant cu semnificatia de "om", in pronuntia lor semanand cu "aomu", fiind atunci simpli vanatori si pescari. Ei se numeau "oameni", la fel ca si Carpato-Dunarenii Aryeni care invadasera India si se inchinau zeului vedic "OM". Acesti "oameni" cum le place sa se numeasca, sunt considerati azi urmasii Caucazienilor - Carpato-Dunareni-Arieni, care au invadat insulele asa-zise japoneze acum 5000 de ani (3000 i.H.). Imediat dupa cucerirea Indiei, ei terminasera deja cucerirea Chinei de azi. Pana nu demult, chinezii se mandreau cu "stramosii" lor - mumiile descoperite la Tarim Basin. Dar, se pare ca se mandreau cu stramosii "nostri".

Aparitia masinilor de "PCR" (Polymerize Chain Reaction) dispozitive capabile sa citeasca si sa interpreteze ramasite cromozomiale, amprente lasate in ADN-ul mitocondrial, au produs surprize... "istorice" si arheologice. Astfel, cercetand mumiile din vestul Chinei, de la Tarim Basin (revista Archaeology, March/April 1995) rezultatele au atestat originea lor... europeana si interrelatia lor cu Toch-Aryenii. Surprize, surprize, surprize!
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.