Credinta sau increderea

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 8.47

nivel: Facultate

Vis-a-vis de mintea voastra, comportati-va ca si cum ati fi deja posesorii a ceea ce doriti sa obtineti si astfel, mintea voastra va traduce acea stare in echivalentul sau fizic, cu mijloacele cele mai directe posibile.

In practica, orice ordin este dat mintii intr-o stare de incredere va fi executat fara doar si poate.Este esential sa va incurajati emotiile pozitive pentru ca acest[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Credinta sau increderea

Vis-a-vis de mintea voastra, comportati-va ca si cum ati fi deja posesorii a ceea ce doriti sa obtineti si astfel, mintea voastra va traduce acea stare in echivalentul sau fizic, cu mijloacele cele mai directe posibile.

In practica, orice ordin este dat mintii intr-o stare de incredere va fi executat fara doar si poate.Este esential sa va incurajati emotiile pozitive pentru ca acestea sa devina fortele dominante ale mintii voastre si sa descurajati sau sa eliminati definitiv emotiile negetive.

O minte plina de emotii pozitive devine receptor potrivit pentru acea stare mentala cunoscuta si sub numele de incredere.O astfel de minte poate, deci, instructiuniile care ii sunt date si in baza carora va actiona imediat, pentru a realiza ceea ce i-a fost cerut.

In secolele trecute, teologii au atras atentia lumii aflate in razboi sa aiba incredere intr-o dogma sau alta, dar nu au explicat niciodata omenirii cum sa aiba incredere si cu atat mai putin au explicat ca increderea/credinta este "o stare mentala care poate fi indusa cu ajutorul autosugestiei.Va vom explica in continuare tot ceea ce se stie despre principiul prin care increderea poate fi dezoltata acolo unde nu exista inca.

Inainte de a incepe ar trebui sa va readucti aminte ca increderea este elixirul etern care da viata, puterea si actiunea impulsului gandului:
-Increderea este punctul de plecare catre orice tinta care se doreste a fi atinsa.Increderea este baza tuturor miracolelor si a tuturor misterelor care nu pot fi explicate de legile stiintei.

Increderea este sigurul antidot cunoscut impotriva ratarii, este elementul care transforma vibratiile normale ale mintii in echivalntul sau spiritual, este unica energie cu ajutorul careia energia cosmica poate fi captata si folosita de catre om.
Proba este simpla si usor de demonstrat, face corp comun cu autosugestia; sa ne concentram, deci, atentia asupra subiectului "autosugestie"si sa descoperim ce este aceasta si ce este aceasta capabila sa faca.

Este foarte cunoscut faptul ca o persoana ajunge sa creada ceea ce isi repeta siesi, fie ca acel lucru este adevarat, fie ca nu este.
Daca cineva repeta o minciuna de mai multe ori va termina prin a accepta acea minciuna ca pe un adevar, ba mai mult, acea persoana insasi va crede ca minciuna este, de fapt, adevar.fiecare este ceea ce este, in functie de gandurile dominante care ii ocupa mintea si gandurile pe care omul si le poate introduce in mod deliberat in minte si si le poate dezvolta si prin care poate imbina una sau mai multe emotii, constituie forta care ii dirijeaza si ii controleaza fiecare miscare sau actiune.

Ajungem, astfel, la urmatorul enunt: gandurile combinate cu orice fel de sentiment constituie o forta magnetica care atrage alte ganduri similare sau corelative.Un gand astfel magnetizat cu emotii, poate fi comparat cu o samanta care, daca este plantata intr-un pamant fertil, germineaza, creste si se multiplica in mod repetat pana cand ceea ce era o mica samanta se transforma in milioane de seminte de acelasi tip.

Mintea umana atrage in moment constant vibratiile care sunt in armonie cu ceea ce exista in ea, ; fiecare gand, idee, program sau scop, atrage dupa sine o infinitat de idei asemanatoare , pe care le adauga fortelor sale , si crste pana cand devine un gand dominant si motivant pentru individul care il gazduieste.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.