Crearea unui club al elevilor - managementul proiectelor

5x puncte

categorie: Management

nota: 9.83

nivel: Facultate

Se poate observa ca un procent destul de mare din colectivul didactic va avea o pregatire corespunzatoare, o bogata experienta la catedra, participand in timp la numeroase forme de perfectionare. Cadrele didactice din institutia noastra detin in mare masura capacitati si abilitati de abstractizare si generalizare stiintifica si de decelare a aspectelor esentiale ale personalitatii fiecarui elev si[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Crearea unui club al elevilor - managementul proiectelor

Se poate observa ca un procent destul de mare din colectivul didactic va avea o pregatire corespunzatoare, o bogata experienta la catedra, participand in timp la numeroase forme de perfectionare. Cadrele didactice din institutia noastra detin in mare masura capacitati si abilitati de abstractizare si generalizare stiintifica si de decelare a aspectelor esentiale ale personalitatii fiecarui elev si a configuratiei fiecarei grupe de elevi.

Clubul Elevilor va fi singura unitate extrascolara din satul ARCUS. In prezent, facand referire la elevii care studiaza in anul scolar 2012-2013, la activitatile realizate de Clubul Elevului ar participa 60 de elevi din clasele I-VIII, fiind impartiti in 6 cercuri, din care 3 sunt cultural-artistice si 3 sunt tehnico-stiintifice, un numar suficient de elevi pentru care ar fi necesara infiintarea acestui club.
Analiza resurselor materiale

Clubul Elevilor ARCUS va dispune de un local alcatuit din 10 sali de clasa, o cancelarie, o magazie interioara si una exterioara, subsol si un grup sanitar. Curtea clubului este comuna cu terenul de sport. Activitatea de secretariat si financiar-contabila va fi organizata in 2 sali. Exista o sala cu o suprafata normala in care poate fi organizata activitatea cercurilor de dans, sala care poate fi folosita si pentru realizarea unor actiuni speciale (expozitii, spectacole, colocvii, etc). Toate cladirile si terenurile enumerate mai sus se afla in patrimoniul meu. Schemele orare se vor intocmi de catre cadrele didactice in functie de timpul liber al copiilor, in special sambata si duminica.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.