Crearea unei firme

7x puncte

categorie: Management

nota: 5.50

nivel: Facultate

Referat despre Crearea unei firme
Descrierea produselor si serviciilor:

1).Frizeria in cadrul careia se realizeaza acest proiect foloseste diverse produse cum ar fi:cosmetice,ustensile specifice acestui tip de afacere,aparatura moderna pe placul clientilor.Frizeria are drept scop satisfacerea clientilor,aceasta realizandu-se pe baza serviciilor pe care noi le oferim in condit[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Crearea unei firme

Referat despre Crearea unei firme
Descrierea produselor si serviciilor:

1).Frizeria in cadrul careia se realizeaza acest proiect foloseste diverse produse cum ar fi:cosmetice,ustensile specifice acestui tip de afacere,aparatura moderna pe placul clientilor.Frizeria are drept scop satisfacerea clientilor,aceasta realizandu-se pe baza serviciilor pe care noi le oferim in conditii de inalt nivel.Executam urmatoarele servicii:tuns,spalat,coafat,face-painting in tendintele modei sau la cererea clientului.Preturile sunt accesibile pentru clientii care se respecta si vor bun-gust,si tratare fara repros.

2).Frizeria pentru copii este o firma care ofera clientilor servicii de calitate:produsul/serviciul:tuns,coafat,spalat,face-painting;
-gradul de dezvoltare:frizeria noastra are un numar redus de angajati (10 angajati),ne bazam pe deviza:"Minim de efort cu maxim de efect",este plasata in incinta Mall-ului,ceea ce nu ne ofera prea mult spatiu,dar in pofida acestui lucru este dotat cu aparatura moderna necesara.

3).Frizeria dispune de angajati calificati,diferentiindu-se de ceilalti prin diplomele obtinute prin mare efort,pe care s-a pus mare accent la angajare,fiind cunoscuti si pe plan mondial. Serviciile pe care noi le oferim se deosebesc de cele ale concurentei prin calitatea acestora (face-painting-o inovatie),amabilitatea de care dispunem, personalul avand studii de specialitate si pshilogice.Exista in cartiere vecine si alte frizerii dar care nu se axeaza pe satisfacerea micilor clienti. Frizeria noastra este in exclusivitate doar pentru ei.

In momentul in care clientul vine cu idei noi cu privire la serviciile nostre ,punem mare accent in a-i realiza doleanta deoarece mergem pe ideea :"Clientul nostru ,stapanul nostru".Vrem pe parcurs sa dotam frizeria cu plasme unde se vor difuza denese animate pentru micuti, 2-3 calculatoare cu jocuri,pentru cei mai mari,iar pentru mamicile care insotesc clientii nostri vom oferi o bautura la alegere (din gama noastra).

2).Descrierea societatii ,a scopului si a obiectivelor acestora
1)Logo
2).Numele frizeriei nostre este:"Ciufulici", iar slogan-ul nostru suna asa :"Crazy look for my child".
3).Forma de proprietate a frizeriei nostre este o societate cu raspundere limitata(SRL-ul).
4).Scopul afacerii noaste este:satisfacerea clientilor,pentru a reveni cu placere la noi,frizeria pentru varstele alese de noi fiind un subiect in exclusivitate,pentru ca la competitori gasim frizerii pt adulti dar unde se tund si copii.Face-painting-ul este un atuu pentru frizeria noastra,personalul fiind si el costumat in halate hazlii oferindu-le incredere si nu inhibitie copiilor,simtindu-se ca la doctor.Domeniul de activitate se bazeaza pe socializare.

5).Misiunea firmei noaste este de a multumi clientii,de a le oferi servicii ireprosabile,placerea de a mai veni la noi,de a vedea clientii cu zambetul pe buze la iesirea din unitate,ceea ce ne garanteaza satisfactia si multumirea lor,ceea ce pentru noi este placerea mult asteptata.

Pe viitor dorim o desfasurare in amanunt a acestei frizerii,si anume deschiderea de noi sedii in alte cartiere ale orasului Iasi:Alexandru,Dacia,Nicolina dar si deschiderea de noi sedii in orase vecine .

6).Obiectivele care vrem sa le parcurgem ar fi:deschiderea de noi sedii cum am mai mentionat,asta implicand desfasurarea in bune conditii a afacerii si totodata extinderea ei.O data cu dezvoltarea ei in alte orase vrem ca afacerea nostra sa atinga puncte maxime.Daca afacerea se dovedeste a fi profitabila atunci ajungem cu siguranta la finalitatea pe care o dorim.Fondurile de care trebuie sa dispunem sunt cu siguranta mari fata de ceea cu ce am pornit in aceasta afacere asta incluzand in mare parte extinderea.

7).Furnizorii de materie prime:Londa,de unde achizitionam atat ustensilele pt tuns si coafat cat si vopiselurile necesare pt face-painting.

Wella-produse de cosmetica.
8).Costurile pot fi estimate pe baza datelor de mai jos:
Frizeria trebuie dotata cu 4 scaune sub forma de masinuta,reglabile dupa statura micutului,estimativ 500 Ron pentru un scaun.
Oglinda la fiecare scaun,in forma de animale,valorand 200 Ron.
Ustensile pentru frizat care valoreaza 250 Ron incluzand si aparatura electrica.

Dulap cu sertare facute la comanda,viu colorate,unul avand pretul de 150 Ron. Televizor cu plasma,estimat la 3500 Ron. Jucarii cu care micutii se joaca in timp ce asteapta daca se intampla si acest lucru,in caz ca se decaleaza programarile,care au pretul de 250 Ron .
Frizeria este dotata si cu scaune pentru parinti, insotitorii copiilor,in numar de 6 valorand 80 Ron unul.

Principalele costuri care intervin:
Salariu net:880 Ron
Impozitul pe salariu:16% din venit
CAS:83.6
Somaj:4.4
Sanatate:57.2
Impozit:77.56

3).Clientii dumneavostra:
Frizeria nostra este localizata geografic in orasul Iasi,mai exact B-dul Tudor Vladimirescu in incinta Mall-ului la demisol.Varsta clientilor nostri este cuprinsa intre 2-12 ani,sex feminin si masculin,respectiv prescolari si scolari iar venitul este incasat de la parintii micutilor care au un buget peste medie. Numarul clientilor este estimat pe anumite perioade ale saptamanii,nu avem un numar concret de clienti in total.De exemplu in timpul saptamanii avem mai putini clienti pe cand in week-end numarul clientilor creste considerabil.

Clientii nostri care ne cumpara serviciile sunt persoane cu buget mediu si peste mediu,pariintii fiind in principal potentialii clienti.Nevoia pentru care parintii apeleaza la serviciile noastre este simpla rasfatare a copiilor,tuns si alte nevoii personale.Estimativ numarul clientilor este de 80 pe saptamana asteptand noi clienti pentru a creste considerabil acest numar.

Segmentul de piata caruia noi ne adresam cu mare drag este in totala crestere ,ascensiunea este de partea nostra ,pe viitor dorind chiar o extindere si in alte cartiere si orase.Tendinta in ultimii ani este in crestere ceea ce este benefic,numarul clientilor potentiali asteptam sa creasca uimitor,pentru a se realiza o dezvoltare eficace.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.