Craciunul copiilor - power point

5x puncte

categorie: Romana

nota: 9.96

nivel: Gimnaziu

Această revistă a fost fabricată în firma F.S.C. GEO , de către FLURCHE GEORCHE, născut pe data de 03 mai 1996! ,,Ca și autor al acestei reviste declar că aceasta a fost fabricată în jurul lunii decembrie 2007 pentru a intra în lumea fascinantă a copiilor și pentru a le evidenția plăcerea de a citi sau de a observa imagini, pentru a le arăta propriile sentimente și pentru a-i înainta spre gândul c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Craciunul copiilor - power point

Această revistă a fost fabricată în firma F.S.C. GEO , de către FLURCHE GEORCHE, născut pe data de 03 mai 1996! ,,Ca și autor al acestei reviste declar că aceasta a fost fabricată în jurul lunii decembrie 2007 pentru a intra în lumea fascinantă a copiilor și pentru a le evidenția plăcerea de a citi sau de a observa imagini, pentru a le arăta propriile sentimente și pentru a-i înainta spre gândul că într-adevăr există Moș Crăciun! Așa că, dragi părinți, sunteți invitații mei să le citiți copiilor dumneavoastră revista!”

Era iarnă. Pe cerul ca smaraldul se adunau norii posomorați. O cernere albă se lăsa din văzduh. Fulgii ușori și albi ca florile de cireș se jucau de-a prinselea prin aer. Copacii se învăluiau în dantele albe, cercelate, iar ramurile lor atârnau obosite, sub greutatea stratului de omăt. Era un ger cumplit.

Prin zarea umplută cu petale de crin, se ivi pe cer o stea căzătoare. Am urmărit-o. Am bănuit că e un fel de mesaj straniu. Ea a zburat pană la curtea bunicii mele.

- Bunico, uite!O stea căzătoare!
- Ce spui?Hai lasă-mă că n-am timp de prostii!

- Da`…n-o vezi? E-n fața ta.
- Of, of! Copiii din ziua de azi!
- Deci, numai eu o văd! Bine! Numai eu o să aflu ce este!

Deodată, steaua se micșoră și luă formă de om. Din ea a ieșit un glas:
- Ce mai faci, Georgică?
- Stai! Cunosc vocea asta!Bunicule! Trăiești?
- Doar în forma spirituală, fiule!

- O! Ce dor mi-a fost de tine! Spuneam eu, scăpând din ochi două safire argintii. Hai la tine să te mai încălzești puțin.
- Nu pot! Eu am venit aici să te fac să nu mai fii așa trist din cauza mea. Orice om moare!
- Da! Dar nu în chinurile tale.

- Nu uita! Viața este ca un pai de chibrit. Nu trebuie să-l uzi cu durerea pentru altcineva. Dacă ai înțeles sfatul meu, și-l vei respecta mă vei face pe mine fericit de un așa nepot.
- Nu voi mai fi trist, bunicule! Dar nu te voi uita niciodată!

Totul a dispărut. M-am trezit. Deci, nu a fost real. Dar cu siguranță a fost plăcut să reîntalnesc plăcerea de a mai vorbi o dată cu bunul meu bunic. Aș vrea un aparat de aruncat pânză, vreau o jucărie mare de pluș cu SCOOBY DOO, un inel, cu piatră albă pe el pentru mine!!! Pentru Anuța, un alt inel, și încă unul pentru Livia. Vă rog să mi le aduceți într-o cutiuță făcută special pentru inele!!!

Vreau să-mi aduceți un brad frumos împodobit acasă la mine. Pentru părinții mei vreau să-mi aduceți două bilete în Germania. Pentru mamaia, o nouă bicicletă fiindcă a ei e stricată și pentru tataia, fiindcă e mort aș vrea ca voi doi să va duceți și să îi puneți la mormânt câteva flori frumoase. Și aș mai vrea, dacă puteți, să-mi aduceți o cobră ca cea a fratelui meu!!!
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.