Copiii saraci din SUA

1x punct

categorie: Psihologie

nota: 9.55

nivel: Gimnaziu

Stanga - Una dintre cele rotative in Whitnel Cotton Mill. Ea a fost de 51 cm inaltime. A fost in moara un an. Uneori, lucrari pe timp de noapte. Ruleaza 4 fete - 48 de centi pe zi. Cand a fost intrebat cati ani a fost, ea ezita, apoi a spus, "nu-mi amintesc", apoi a adaugat in mod confidential, "Eu nu sunt destul de vechi pentru a lucra, dar nu la fel."

Din 50 de angajati, au fost [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Copiii saraci din SUA

Stanga - Una dintre cele rotative in Whitnel Cotton Mill. Ea a fost de 51 cm inaltime. A fost in moara un an. Uneori, lucrari pe timp de noapte. Ruleaza 4 fete - 48 de centi pe zi. Cand a fost intrebat cati ani a fost, ea ezita, apoi a spus, "nu-mi amintesc", apoi a adaugat in mod confidential, "Eu nu sunt destul de vechi pentru a lucra, dar nu la fel."

Din 50 de angajati, au fost zece copii despre marimea ei. Whitnel, Carolina de Nord. Mid - supraveghetor scuza a spus, "Ea sa intamplat inch" Ea a fost de lucru in mod constant. Mori par plin de tineri care "tocmai sa intamplat in" sau "sunt ajuta sora." Newberry, Carolina de Sud. dreapta - Jo Bodeon, un back-Roper in sala de catar la Chace Cotton Mill. Burlington, Vermont.

Stanga - Un centru newsie mici pe o sambata dupa-amiaza. Saint Louis, Missouri. Mid - Un grup de newsies de vanzare pe treptele Capitoliului. , Varsta de 8 ani, Dan, 9, Joseph Tony, 10, si John, varsta de 11 ani. Washington, DC dreapta - Tony Casale, 11 ani, a fost de vanzare cu 4 ani.

Vinde, uneori, pana la 22 Lucrarea mi-a spus ca baiatul a demonstrat-l cu marcajele de pe bratul sau in cazul in care tatal sau a muscat-l pentru a nu vinde mai multe lucrari. El (baiat) a spus, "oamenii beti spun cuvinte rele la noi." Hartford, Connecticut.

Stanga - dupa miezul noptii extra-vanzare. Au fost multi baieti tineri de vanzare foarte tarziu. baiat mai tanar din grup este de 9 ani. Harry, 11 ani, Eugene iar restul au fost un pic mai in varsta. Washington, DC Mid - vanzator de ziare dormind pe scari cu lucrari. Jersey City, New Jersey.

Dreapta - McNelis Michael, varsta de 8 ani, un vanzator de ziare [cu fotograful Hine]. Acest baiat tocmai a revenit de la al doilea atac sa de pneumonie. Vindea ziare gasit intr-o furtuna ploaie mare. Philadelphia, Pennsylvania.

Stanga - Francis Lance, 5 ani, 41 cm inaltime. El sare on si off masini in miscare carucior cu riscul vietii sale. St Louis, Missouri. Mid - Lupta nu este neobisnuit aici. In alee, 16 Rochester, New York. Dreapta - In cazul in care vanzator de ziare de bani merge (un vanzator de inghetata). Wilmington, Delaware.

Stanga - La aproape de zile. De asteptare pentru colivie pentru a merge in sus. Cusca este in intregime deschis pe doua parti si nu foarte bine protejate pe celelalte doua, si este de obicei aglomerat ca asta. Baietel in fata este Jo Puma. Sud Pittston, Pennsylvania. Mid - Vezi de Breaker Ewen a Carbunelui Pennsylvania Co praf a fost atat de dens uneori ca sa ascunda de vedere.

Acest praf patruns in nisele cea mai mare masura de baieti "plamani. Un fel de sclav-driver, uneori, se afla pe baieti, prodding sau lovind-le in ascultare. Sud Pittston, Pennsylvania. dreapta - Harley Bruce, un tanar de cuplare-baiat de la Indian Mine. El pare sa fie de 12 sau 14 ani si spune ca a lucrat acolo aproximativ un an. Aceasta este o munca grea si periculoasa. Langa Jellico, Tennessee.

Stanga - baieti Breaker, Hughestown Borough, Pennsylvania Carbunelui Co Unul dintre acestea este James Leonard, altul este Stanley Rasmus. Pittston, Pennsylvania. Mid - Un sofer tanar in mina Brown. A fost de conducere de un an. Works 7 am la 17:30 de zi cu zi. Brown, Virginia de Vest. dreapta - baieti Breaker. Este cea mai mica Ross Angelo. Pittston, Pennsylvania.

Stanga - Vezi Mills a Scotiei, aratand baieti care lucreaza in moara. Laurinburg, Carolina de Nord. Mid - 21 intr-o sticla Indiana Works. dreapta - Unele dintre knitters tineri in Londra Ciorapi Mills. Londra, Tennessee.

Stanga - Young factorilor trabuc in Engelhardt & Co Trei baieti privit sub 14. Liderii Muncii mi-a spus in timpul ocupat mici, multi baieti si fete au fost angajate. Tinerii toate fum. Tampa, Florida. Mid - Boys, in sala de ambalare la Mfg Brown Co Evansville, Indiana. dreapta - Willie, un baiat polonez, tinand amiaza odihna sau intr-o cutie doffer la Co Quidwick Mill. Anthony, Rhode Island.

Stanga - Ziua scena. Sticla Wheaton Works. Boy este Howard Lee. Mama lui mi-a aratat record de familie in Biblie care a dat nastere lui ca 15 iulie 1894. 15 ani acum, dar a fost in fabrica de sticla de doi ani si cateva nopti. Millville, New Jersey. Mid - Un baiat a face cosuri pepene galben intr-o fabrica cos. Evansville, Indiana. dreapta - Rob Kidd, unul dintre lucratorii tineri intr-o fabrica de sticla. Alexandria, Virginia.

Stanga - shuckers Oyster de lucru intr-o fabrica de conserve. Toate, dar foarte mici copii de lucru. Lucrarile au inceput la 03:30 si se asteapta sa lucreze pana la 17 fetita in centrul a fost de lucru. Mama ei a spus ca este "un ajutor real pentru mine." Dunbar, Louisiana. Mid - culegatorii de creveti, inclusiv mica de ani, maxim 8 pe dreapta.

Biloxi, Mississippi. dreapta - Johnnie, in varsta de un an de stridii shucker-9. Omul cu teava in spatele lui este un Padrone care a adus aceste persoane din Baltimore pentru patru ani. El este seful shucking varsat. Dunbar, Louisiana.

Stanga - Manuel selectorul de creveti tineri, varsta de 5 ani, si un munte de coji de stridii muncii copilului in spatele lui. El a lucrat anul trecut. intelege nici un cuvant din limba engleza.

Biloxi, Mississippi. Mid - taiere de peste intr-o fabrica de conserve de sardine. ascutit cutitele mari sunt utilizate si, uneori, cu o miscare de tocare de taiere. Podele alunecoase si banci si nepasator bumping in fiecare crestere alte raspunderea de accidente.

"Apa Gits sare in bucati si au dureri", a spus un baiat. Eastport, Maine. dreapta - Hiram Pulk, varsta de 9 ani, care lucreaza intr-o companie de conserve. "Eu nu este foarte rapid doar aproximativ 5 cutii pe zi. Ei platesc circa 5 centi o cutie", a spus el. Eastport, Maine.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.