Contracte individuale de munca

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.79

nivel: Facultate

Art.2 Obiectul contractului. Prezentul contract are ca obiect presatarea muncii de catre Salariat, sub autoritatea Angajatorului in schimbul salariului datorat acestuia de catre Angajator.
Art.3 Consimtamantul. Angajatorul este de acord sa-l incadreaza in munca pe Salariat, iar acesta la randul sau este de acord sa presteze munca pentru si sub autoritatea Angajatorului, avand in vedere term[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Contracte individuale de munca

Art.2 Obiectul contractului. Prezentul contract are ca obiect presatarea muncii de catre Salariat, sub autoritatea Angajatorului in schimbul salariului datorat acestuia de catre Angajator.
Art.3 Consimtamantul. Angajatorul este de acord sa-l incadreaza in munca pe Salariat, iar acesta la randul sau este de acord sa presteze munca pentru si sub autoritatea Angajatorului, avand in vedere termenii si conditiile stipualate in prezentul contract.

Art. 4 Informarea. Salariatul recunoaste ca a fost informat verbal, de catre Angajator cu privire la elemetele prezentului contract de munca, prevazute de art. 17 (2) din Legea 53/2003, in termenul prevazut de art. 19 din Legea 53/2003.
Art.5 Durata contractului. Subiect al dispozitiilor privind termninarea sa, stabilite mai jos, acest contract este incheiat pe durata nedeterminata, Salariatul urmand sa inceapa activitatea de la data de ______________.

Art.6 Locul de munca. Salariatul isi va desfasura activitatea la punctul de lucru al societatii din ...................................................................
Art.7 Felul muncii. Angajatorul incadreaza Salariatul pe postul ( in functia ) de___________________________________ conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR).
Art.8 Atributiile postului. Atributiile Salariatului pot fi in mod rezonabil modificate, din cand in cand, de catre Angajator cu acordul Salariatului si sunt prevazute in fisa postului anexa la contractul individual de munca.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.