Contract pentru inspectarea si certificarea activitatii agricole ecologice

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.71

nivel: Facultate

j) sa se conformeze hotararilor executantului, adoptate in baza catalogului de sanctiuni;
k) sa nu foloseasca certificarea produsului sau in asa fel incat sa-i aduca organismului de
certificare o reputatie proasta sau pe care organismul de certificare il poate considera abuziv;
l) sa faca plangeri si reclamatii numai in acord cu regulile si proceduri[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Contract pentru inspectarea si certificarea activitatii agricole ecologice

j) sa se conformeze hotararilor executantului, adoptate in baza catalogului de sanctiuni;
k) sa nu foloseasca certificarea produsului sau in asa fel incat sa-i aduca organismului de
certificare o reputatie proasta sau pe care organismul de certificare il poate considera abuziv;
l) sa faca plangeri si reclamatii numai in acord cu regulile si procedurile executantului
m) la suspendarea sau anularea certificarii sa inceteze utilizarea intregului material care

contine o referire la certificare (materiale publicitare, logouri sau orice alt material care face referire la produs certificat), si in cazul in care detine un Certificat valabil sa-l returneze executantului in timp de 30 de zile de la primirea instiintarii din partea acestuia.
n) Operatorul este obligat sa renunte la utilizarea sau comercializarea oricaror materiale care fac referire la certificarea Ecoinspect (materiale publicitare, logo-uri, sau orice alta referire la certrificarea produsului), atunci cand Certificatul de conformitate este suspendat sau anulat. In cazul in care unitatea are un Certificat valabil, din anul precedent, operatorul trebuie sa returneze acest Certificat executantului in termen de max. 30 de zile de la primirea notificarii.

o) este de acord ca autoritatea competenta, precum si organismul de acreditare sa poata avea acces la informatiile pe care le detine executantul.V. Taxe si Tarife
Art. 5. - Taxele si tarifele pe care trebuie sa le achite beneficiarul, sunt taxe anuale, iar modalitatile si conditiile de plata ale acestora sunt prevazute in Anexa nr. 1, parte integranta a prezentului contract. Modalitati, conditii si termene de plata:
a) taxele precizate in Anexa nr. 1 vor fi achitate pe baza profacturii emise de executant, in lei, la cursul BNR leu/euro valabil pentru ziua facturarii.

b) executantul isi rezerva dreptul de a modifica Anexa nr. 1 in functie de inflatie si/ sau cursul valutar, primul avans, reprezentand 50% din valoarea taxei de inspectie, va fi achitat de catre beneficiar, pana la data inspectiei din a.c.,
c) restul de 50% din valoarea taxei de inspectie va fi achitat inainte de eliberarea Certificatului de conformitate, respectiv a Scrisorii de Certificare, pentru unitatile aflate in perioada de conversie. beneficiarul are obligatia de a achita, pe langa taxele prevazute in Anexa nr. 1, cheltuielile de transport ale inspectorului pana la locul in care urmeaza a se efectua inspectia, cheltuieli de cazare ( chiar si in unitatea proprie), in caz de nevoie.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.