Contract de furnizare servicii dedicate Internet

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Prin Internet se intelege reteaua mondiala de echipamente de comunicatie publice si private care sunt interconectate si folosesc suita de protocoale TCP/IP.Prin reteaua RCS & RDS se intelege reteaua de echipamente de comunicatie RCS & RDS in Romania (proprietatea RCS & RDS sau inchiriata de RCS & RDS) care este conectata la Internet printr-unul sau mai multe puncte si care foloseste suita de proto[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Contract de furnizare servicii dedicate Internet

Prin Internet se intelege reteaua mondiala de echipamente de comunicatie publice si private care sunt interconectate si folosesc suita de protocoale TCP/IP.Prin reteaua RCS & RDS se intelege reteaua de echipamente de comunicatie RCS & RDS in Romania (proprietatea RCS & RDS sau inchiriata de RCS & RDS) care este conectata la Internet printr-unul sau mai multe puncte si care foloseste suita de protocoale TCP/IP, retea care include si retelele metropolitane RCS & RDS.
Prin reteaua metropolitana RCS & RDS se intelege reteaua de echipamente de comunicatie RCS & RDS din orasul/ din fiecare din orasele Bucuresti, si care foloseste suita de protocoale TCP/IP.

Prin sistemul RCS & RDS se intelege sistemul de comunicatie al RCS & RDS, parte a retelei metropolitane RCS & RDS, la care se conecteaza Beneficiarul, sistem format din: fibra optica, noduri optice, cablu coaxial, amplificatoare RF, cutii de distributie, celule radio.
Prin trafic Internet se intelege orice transfer de informatie operat de catre Beneficiar in afara retelei metropolitane RCS & RDS si/sau catre Beneficiar din afara retelei metropolitane RCS & RDS si nu include transferul operat de catre Beneficiar in reteaua metropolitana RCS & RDS si/ sau catre Beneficiar din reteaua metropolitana RCS & RDS.


Prin Layer 1, Layer 2 si Layer 3 se inteleg nivelele 1, 2, respectiv 3 din modelul de referinta ISO OSI (modelul Open Systems Interconnection al International Organization for Standardization).
Prin Echipamentul de acces in reteaua RCS & RDS, denumit in continuare "Echipamentul de acces", se intelege un echipament conectat direct (Layer 1 sau Layer 2) cu reteaua RCS & RDS sau cu reteaua metropolitana RCS & RDS. Sub aceasta denumire se includ (fara a se limita la): modemul de cablu, modemul radio, modem de linie inchiriatamediaconvertorul de fibra optica, switch apartinand RCS & RDS.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.