Contract de franciza

5x puncte

categorie: Drept

nota: 9.95

nivel: Facultate

1. Francizorul transmite Beneficiarului, pe durata prezentului contract, dreptul de a vinde Produsul sub numele Francizorului si in conditiile acestui CONTRACT.
2. Acest CONTRACT va intra in vigoare la data semnarii lui de ambele parti si, exceptand art. XV, isi va produce efectele pana la data de ........... (pentru usurinta operatiunilor contabile, este bine ca data de expirare a contract[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Contract de franciza

1. Francizorul transmite Beneficiarului, pe durata prezentului contract, dreptul de a vinde Produsul sub numele Francizorului si in conditiile acestui CONTRACT.
2. Acest CONTRACT va intra in vigoare la data semnarii lui de ambele parti si, exceptand art. XV, isi va produce efectele pana la data de ........... (pentru usurinta operatiunilor contabile, este bine ca data de expirare a contractului sa fie ultima zi a anului fiscal).

3. Acest CONTRACT poate fi reinnoit pentru perioade consecutive de ...... ani daca, in termen de 6 luni inainte de expirarea fiecarei perioade, partile decid prorogarea lui. In cazul in care, in interval de 6 luni, ambele parti nu isi manifesta expres intentia de a reinnoi CONTRACTUL, acesta se considera prorogat in mod tacit pe o perioada de ..... ani (de regula este mult mai scurta decat in cazul prorogarii exprese). CONTRACTUL poate fi prorogat tacit numai o singura data.

In cazul in care partile refuza prorogarea CONTRACTULUI, nici una dintre parti nu va putea fi obligata sa plateasca celeilalte compensatii ca urmare a pierderilor suferite de aceasta din urma si datorate incetarii efectelor Contractului.
. Beneficiarul va deschide primul magazin la .................... (se trec datele de localizare a acestuia), in maximum ........ zile de la data semnarii acestui CONTRACT, urmand ca ulterior sa se deschida un magazin in fiecare an pe durata prezentului CONTRACT, cu exceptia anului in care expira valabilitatea lui.

2. Beneficiarul va pune la dispozitia Francizorului fotografii de calitate privind cladirea si vecinatatile sale, pe care Beneficiarul urmareste sa o achizitioneze in scopul deschiderii unui nou magazin, si nu o va achizitiona daca in termen de 30 de zile de la data transmiterii fotografiilor, Francizorul va ridica obiectii in legatura cu cladirea sau amplasamentul ei.

3. In termen de 30 de zile de la data achizitionarii cladirii, Beneficiarul va transmite Francizorului o copie dupa contractul de cumparare/locatiune (in cazul locatiunii de imobile, este bine sa se prevada ca numai acele contracte de inchiriere incheiate pe o durata mai mare de ..... ani si care au anumite clauze prevazute prin contractul de franciza vor fi acceptabile pentru Francizor) insotita de un plan de organizare a spatiului achizitionat, in vederea desfasurarii activitatii de desfacere a Produsului.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.