Contract de finantare nerambursabila - actiuni externe ale comunitatii europene

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.64

nivel: Facultate

Conditiile Generale se completeaza cu urmatoarele:
7.1.1 Firma de audit care va efectua operatiunea/operatiunile de audit la care se face referire in Articolul 16.6. din Anexa II este Articolul 6 se completeaza cu urmatoarele: 7.1.2.1 Beneficiarul va urma Manualul de Identitate Vizuala, care se aplica tuturor informatiilor si materialelor publicitare ce vor fi folosite in cursul [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Contract de finantare nerambursabila - actiuni externe ale comunitatii europene

Conditiile Generale se completeaza cu urmatoarele:
7.1.1 Firma de audit care va efectua operatiunea/operatiunile de audit la care se face referire in Articolul 16.6. din Anexa II este Articolul 6 se completeaza cu urmatoarele: 7.1.2.1 Beneficiarul va urma Manualul de Identitate Vizuala, care se aplica tuturor informatiilor si materialelor publicitare ce vor fi folosite in cursul implementarii Proiectului. Manualul este disponibil sub forma unei brosuri, produse atat in engleza cat si in romana.

Aceasta brosura face parte integranta din Contract si o copie este disponibila ca Anexa VIII la Contract. Copii suplimentare pot fi obtinute de la responsabilul cu informarea din cadrul Autoritatii Contractante. In cazuri speciale, sau acolo unde clarificari suplimentare sunt necesare, Beneficiarul va lua initial legatura cu responsabilul cu informarea din cadrul Autoritatii Contractante. Standardele de identitate continute in brosura poate fi folosit numai cu referire la implementarea acestui Contract.

7.1.2.2 Beneficiarul va tine legatura cu Autoritatea Contractanta (sau institutia, Asistenta tehnica careia i s-a delegat aceasata obligatie de catre Autoritatea contractanta) in probleme ce necesita indrumare, inclusiv alcatuirea listelor de invitati, utilizarea listelor de corespondenta si a elementelor promotionale. Se vor aplica urmatoarele:
Rapoartele vor fi elaborate in limba romana, si pot fi insotite de un rezumat in limba engleza. Aceste rapoarte trebuie prezentate Autoritatii Contractante la urmatoarele intervale:

un raport intermediar trebuie sa insoteasca cererea de plata pentru transa intermediara; raportul final va fi inaintat in termen de o luna de la sfarsitul perioadei de implementare a Proiectului, determinata conform Articolului 2 din Conditiile Speciale, dar nu mai tarziu de xxxx. Autoritatea Contractanta va face plati catre Beneficiarului finantarea nerambursabila in conformitate cu articolul 16.1 din Conditiile Generale (Anexa II).

Plata transelor intermediare nu poate fi facuta decat daca cheltuielile efective, din partea finantata de Autoritatea Contractanta (prin aplicarea procentului stabilit in Articolul 3.2 din Conditii Speciale) reprezinta cel putin 70% din suma platita in transa precedenta conform justificarilor din raportul intermediar corespunzator si din raportul de audit conform Articolul 16.6. Suma totala a platilor efectuate in avans (avansul si platile
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.