Contract de editare

3x puncte

categorie: Drept

nota: 9.81

nivel: Facultate

manuscrisului la editor.
b) In cazul in care opera, al carei manuscris a fost predat de autor corespunde calitativ si/sau cantitativ, dar editorul apreciaza necesara efectuarea unor modificari (corectari, prescurtari, completari, etc.), autorul se obliga ca, in cazul in care au hotarat de comun acord sa le efectueze, opera se considara acceptata inauntrul unui termen de ........... [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Contract de editare

manuscrisului la editor.
b) In cazul in care opera, al carei manuscris a fost predat de autor corespunde calitativ si/sau cantitativ, dar editorul apreciaza necesara efectuarea unor modificari (corectari, prescurtari, completari, etc.), autorul se obliga ca, in cazul in care au hotarat de comun acord sa le efectueze, opera se considara acceptata inauntrul unui termen de ........... zile de la data cand partile au hotarat asupra efectuarii modificarilor respective.

c) Daca opera se considera nepublicabila si dupa efectuarea modificarilor pe care le-a efectuat autorul, in conditiile prevazute la lit. b), editorul poate denunta contractul comunicand, in scris, autorului, in cel mult 15 zile de la expirarea termenului respectiv, hotararea luata si, pe scurt, motivele care au determinat-o.
d) In situatia in care opera nu corespunde calitativ si/sau cantitativ, editorul are dreptul, de asemenea, sa denunte contractul, comunicand, in scris, motivele acestei hotarari in termen de 15 zile de la expirarea termenului prevazut la lit. b).

3.4. In cazul in care opera se considera publicabila, editorul va hotari publicarea ei pana la data de 9) ...................
3.5. Editorului ii apartine, in mod exclusiv, dreptul de a decide modul de prezentare si data aparitiei operei, pretul de vanzare al fiecarui exemplar si forma de publicitate adecvata.
IV. REMUNERATIA AUTORULUI (PRETUL CONTRACTULUI)
4.1. Remuneratia pe care editorul se obliga s-o plateasca autorului este de.......... lei 10) si urmeaza a se achita astfel 11):
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.