Contabilitatea salariilor

3x puncte

categorie: Contabilitate

nota: 9.28

nivel: Facultate

Analizind dinamica principalilor indicatori economici putem constata ca IM "Steinel Electronic" SRL in urma desfasurarii activitatii economico-financiare in anul 2009 a obtinut venit dublu de la prestarea serviciilor fata de 2009. Profitul net s-a majoorat comparativ cu perioada precedenta cu 3 655,5 mii lei sau cu 12 %. Venitul obtinut in urma activitatii de baza constituie 10 559,5mii lei, care [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Contabilitatea salariilor

Analizind dinamica principalilor indicatori economici putem constata ca IM "Steinel Electronic" SRL in urma desfasurarii activitatii economico-financiare in anul 2009 a obtinut venit dublu de la prestarea serviciilor fata de 2009. Profitul net s-a majoorat comparativ cu perioada precedenta cu 3 655,5 mii lei sau cu 12 %. Venitul obtinut in urma activitatii de baza constituie 10 559,5mii lei, care comparativ cu anul precedent a inregistrat o scadenta de +5 927,9mii lei sau cu 228 %.

Observam ca la entitatea analizata profitul perioadei de gestiune pina la impozitare a avut o tendinta negativa de crestere fata de anul precedent respectiv cu +3 669,1 mii lei. Numarul mediu scriptic de salariati a crescut deasemenea fata de anul precedent, respectiv productivitatea medie a unui salariat care s-a majorat comparativ cu perioada precedenta cu 42,28 mii lei/persoana.

Scopul si sarcinile cercetarii au determinat urmatoarea structura a tezei : introducere, trei capitole, concluzii si recomandari, bibliografie, adnotare (in limbile romana si engleza). In "Introducere" este argumentata actualitatea, importanta si necesitatea temei de cercetare. Sunt definite scopul cercetarii, obiectivele si obiectul lucrarii.

Primul capitol ,, Generalizari privind auditul remunerarii muncii si a personalului" cuprinde notiuni introductive privind auditul remunerarii muncii si a personalului, caracteristica, tipurile, functiile, continutul si structura acestuia. In capitolul II ,, Planificarea auditului remunerarii muncii si a personalului" se examineaza argumentarea necesitatii identificarii caracteristicilor principale ale entitatii, aprecierea sistemului contabil si identificarea riscurilor de audit, utilizind exemple concrete intilnite la entitatea analizata.

In capitolul III ,, Exercitarea auditului remunerarii muncii si a personalului" autorul descrie proceduri de audit a remunerarii muncii si a personalului precum si etapa de finalizarea a auditului si prezentarea raportului de auditIn Concluzii si recomandari sint stipulate principalele concluzii si recomandari privind tema exercitata in cadrul entitatii analizate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Contabilitate

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.