Contabilitatea marfurilor in comertul en-gros si en-detail la SC Ambient Ab SRL

7x puncte

categorie: Economie

nota: 9.99

nivel: Facultate

Ambient ofera o gama larga de produse electrocasnice, de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume: Franke, Bosch, Gorenje, Ariston, Zanussi, Alveus, Dominox, Davoline, Electrolux, Arctic, Indesit, Tehnoton. De la chiuvete din inox, la electrocasnice mici, de la masini de gatit la frigidere, toate produsele sunt insotite de instructiuni de folosire in limba romana si certificate de g[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Contabilitatea marfurilor in comertul en-gros si en-detail la SC Ambient Ab SRL

Ambient ofera o gama larga de produse electrocasnice, de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume: Franke, Bosch, Gorenje, Ariston, Zanussi, Alveus, Dominox, Davoline, Electrolux, Arctic, Indesit, Tehnoton. De la chiuvete din inox, la electrocasnice mici, de la masini de gatit la frigidere, toate produsele sunt insotite de instructiuni de folosire in limba romana si certificate de garantie pentru minimum un an. In plus, Ambient asigura service pentru brand-ul Franke.• Hote. Aveti de ales intre gama economica, in variantele inox, alb, negru, maro, si gama performanta. Veti beneficia de o larga gama de modele pentru montat in corp sau sub corp, de modele telescopice, decorative sau rustice, in diferite culori.
• Plite. Modelele economice se gasesc in variantele inox sau albe, in timp ce modelele performante va ofera plite electrice vitroceramice, cu aprindere electronica si arzatoare special proiectate pentru o incalzire uniforma.
• Masini de gatit. Magazinele Ambient va asteapta cu masini de gatit cu patru sau cinci ochiuri, pe gaz, cu plita vitroceramica, cuptor electric, in variantele alb, inox si maro.
• Aparatura frigorifica. Ambient va invita sa alegeti varianta cea mai potrivita din diversele modele de combine frigorifice, frigidere cu una sau doua usi, congelatoare verticale, lazi frigorifice sau vitrine pentru vinuri.
• Masini de spalat. Incorporabile sau free-standing, cu sau fara uscator, din inox, albe sau silver, masinile de spalat comercializate de Ambient va garanteaza clasa A sau A+ de energie.
• Electrocasnice mici. Oricand aveti nevoie de un aspirator, o cafetiera, un mixer sau un blender. Daca nu, poate un robot de bucatarie sau un cuptor cu microunde. In plus,in magazinele Ambient gasiti radiatoare electrice pe ulei sau ventilatoare (in functie de anotimp),uscatoare de par si truse de tuns (binevenite in orice perioada a anului).
• Aparatura audio-video. Televizoare, microsisteme cu CD, radio-casetofoane, video si DVD, home-cinema, toate pot fi aduse special, pe baza de comanda, conform cataloagelor de produse, pentru a veni in intampinarea celor mai exigenti clienti ai acestui magazin ;
• Plante. Pentru aspectul natural al casei dumneavoastra se gasesc atat plante de interior si de exterior cat si produse pentru intretinerea acestora: pamant fertil, solutii nutritive, ghivece din plastic si ceramica, produse pentru protectia plantelor si accesorii pentru grsdinarit.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.