Constructia aurica

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.82

nivel: Liceu

Aura reprezinta campul de energie care inconjoara orice forma de materie. Orice structura atomica are o aura, un camp energetic ce o inconjoara. Fiecare atom din orice substanta este alcatuit din electroni si protoni aflati in continua miscare. Acesti electroni si protoni reprezinta vibratii de energie electrica si magnetica care formeaza aura. Datorita structurii atomice, orice forma materiala, i[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Constructia aurica

Aura reprezinta campul de energie care inconjoara orice forma de materie. Orice structura atomica are o aura, un camp energetic ce o inconjoara. Fiecare atom din orice substanta este alcatuit din electroni si protoni aflati in continua miscare. Acesti electroni si protoni reprezinta vibratii de energie electrica si magnetica care formeaza aura. Datorita structurii atomice, orice forma materiala, insufletita sau nu, poseda campuri energetice.

Stiinta moderna sustine ideea comform careia orice corp uman este alcatuit din campuri energetice printre ale caror emanatii
de energie sunt si campuri magnetice, sonore, calorice, luminoase si electromagnetice. Unele dintre aceste campuri sunt generate din interiorul corpului iar altele sunt primite din afara si transformate de catre corp.
" Fenomenele din aceste tuburi dezvaluie fizicii o lume noua, o lume in care materia poate exista in a patra stare."
In 1923 Langmuir defineste aceasta a patra stare de agregare a materie ca fiind plasma.

Cercetarile asupra starilor de plasma din lumea vie au fost continuate de catre: Josef Zon, Griscenco, Iniusin, Adrian Patrut etc.
La inceputul secolului 20 s-a obtinut vizualizarea aurei umane pe un ecran special inventat de Walter Kilner, conceput pentru vizualizarea aurei in scopuri de diagnosticare. El a observat ca o persoana privita printr-un ecran special releva, in conditii de semi-obsuritate, o aura ovala, predominant de culoare gri.
Emisia energetica a unor segmente ale corpului uman a fost provocata si inregistrata pe o pelicula fotografica de catre sotii Kirlian.

Exista multe dispozitive electronice care pot masura campul energetic ce inconjoara corpul uman. Cu ajutorul unor instrumente pe care fiecare le poate construi si utiliza ( bagheta fantanarului si pendulul ), putem determina - cu mare precizie - dimensiunile si forta propriului nostru camp auric. Este vorba despre instrumente specifce stiintei numite radiestezie ( o metoda de divinatie utilizata pentru determinarea radiatiilor energetice).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.