Conferinta din Estul Statelor Unite

3x puncte

categorie: Romana

nota: 9.78

nivel: Facultate

In plus, aceasta conferinta speciala a fost organizata destul de bine. Multi studenti au pus cu adevarat mult efort si au contribuit minunat la acest eveniment. In numele vostru al tuturor, pe aceasta cale multumesc acestor studenti pentru ca ne-au oferit acest cadru. In acelasi timp, noi trebuie sa facem din aceasta conferinta un succes. O conferinta Dafa [2] nu trebuie sa fie doar o formalitate.[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Conferinta din Estul Statelor Unite

In plus, aceasta conferinta speciala a fost organizata destul de bine. Multi studenti au pus cu adevarat mult efort si au contribuit minunat la acest eveniment. In numele vostru al tuturor, pe aceasta cale multumesc acestor studenti pentru ca ne-au oferit acest cadru. In acelasi timp, noi trebuie sa facem din aceasta conferinta un succes. O conferinta Dafa [2] nu trebuie sa fie doar o formalitate. Voi trebuie sa o faceti un eveniment care sa va permita cu adevarat sa va imbunatatiti si sa va gasiti lipsurile, si care sa va ajute cu adevarat sa progresati spre Desavarsire.

In acest caz, eforturile studentilor care au contribuit la aceasta conferinta nu vor fi degeaba, si conferinta noastra va servi bine scopului sau. La fel se intampla si cu conferintele tinute in alte regiuni - trebuie sa faceti ca astfel de conferinte sa ajute cu adevarat pe fiecare in cultivarea si imbunatatirea sa. Si sa nu le lasati sa devina o formalitate.

Cultivarea nu ar trebui judecata dupa numarul persoanelor care practica. Am spus ca pentru mine nu conteaza cat de multi sau cat de putini oameni practica. Chiar daca numai 1% din oameni au practicat cultivare, ceea ce am facut nu a fost in zadar, ca sa nu mai mentionez faptul ca noi avem multi cultivatori. Voi toti practicati cultivare, si faceti imbunatatiri substantiale - voi toti sunteti in mijlocul imbunatatirii rapide, si eu vad ca sunteti deasemenea foarte silitori. Acum, mai multi oameni din intreaga lume au ajuns sa inteleaga Dafa din ce in ce mai bine, si vor exista din ce in ce mai multi oameni ce vor invata Dafa.

Corespunzator, aceasta va aduce unele chestiuni cum ar fi ca atunci cand incepeti prima data sa invatati aceasta Fa, voi puteti avea o multime de intrebari si dubii, si multe chestiuni asupra carora nu ati obtinut suficienta intelegere la prima vedere. Eu cred ca printre toti studentii noi care stau aici, indiferent de nationalitate sau etnie, in studiul Fa trebuie sa continuati sa cititi cartea. Numai facand asa se va raspunde la intrebarile incurcate din mintile voastre. Eu vorbesc despre asta la fiecare conferinta: voi ar trebui sa cititi cartea repetat in timpul cultivarii.

De ce continui sa repet aceste cuvinte? Pentru ca in fiecare zi sunt noi veniti ce ni se alatura. De aceea aceste cuvinte vor trebui repetate din nou in viitor. Cu alte cuvinte, scopul pentru care am impartasit aceasta Fa este de a le permite oamenilor sa cultive si de a le permite sa se imbunatateasca - nu este nici o indoiala despre asta, si realitatea a aratat ca acest tel poate fi atins.

Cu toate acestea, noi toti stim ca eu am numai acest unic corp de carne in lumea umana. Ar fi cu adevarat dificil pentru mine sa spun individual fiecarui student cum sa cultive, pentru ca sunt aproape 100 de milioane de oameni care invata asta si vor exista mult mai multi in viitor. Aceasta Dafa a fost facuta publica iar eu nu pot vorbi si preda fiecaruia dintre voi fata in fata in lumea umana, totusi eu vreau deasemenea ca voi sa va imbunatatiti - sa va imbunatatiti cu adevarat, chiar sa atingeti Desavarsirea.

Daca nu as fi putut realiza asta nu v-as fi inselat? Dar realitatea a aratat nu numai ca oamenii s-au ridicat prin cultivare, dar ei au cultivat foarte bine deasemenea. Deci aceasta dovedeste ca eu pot fi responsabil pentru fiecare si ca cuvintele mele nu sunt nefondate. Ceea ce tocmai v-am spus este ca, dat fiind numarul mare de studenti, eu nu sunt capabil sa va vad pe fiecare in parte si sa va predau personal, dar atata vreme cat voi cititi cartea, Zhuan Falun, voi veti obtine tot ceea ce sunteti indreptatiti sa primiti. (aplauze) Voi toti stiti ca aceasta nu este o carte obisnuita.

Este Fa. In societatea noastra umana exista diferite legi, teorii si ideologii, dar va voi spune, toate acestea sunt lucruri umane - ele sunt lucruri umane la nivelul societatii umane obisnuite. Dar ceea ce va predau eu astazi merge cu mult mai mult dincolo de orice teorie din societatea umana si orice Fa la nivelul uman obisnuit. Deci, fiind ceea ce este, ea are cu certitudine intelesuri interioare marete si de nepatruns. Cu alte cuvinte, daca vreti sa cultivati, aceasta Fa poate cu adevarat sa va ghideze in imbunatatire. La suprafata, cartea arata doar ca o carte obisnuita, cu cerneala neagra pe hartie alba.

Dar ochii umani pot doar sa recunoasca lucruri in dimensiunea acestei societati umane obisnuite, si tot ce trece dincolo de acest nivel este invizibil oamenilor. In prezent, stiinta nu a fost capabila sa se dezvolte inca la acest nivel, si ea nici nu poate intelege aceste lucruri. Dar in alte dimensiuni, in taramuri mai inalte si mai profunde care sunt inca necunoscute omenirii noastre, exista diferite medii si dimensiuni vii in care exista fiinte vii.

Cu alte cuvinte, ea pare a fi o carte in aceasta dimensiune umana, dar nu este asa atunci cand este vazuta dintr-o dimensiune diferita. Ea este Legea Cerului. Nu vorbesc aici despre cat de minunat este Li Hongzhi. Va spun deseori ca eu sunt doar o fiinta umana si nu trebuie sa ma considerati atat de maret. Aceasta pentru ca ceea ce eu va predau este aceasta Fa, care va permite sa veniti impreuna sa practicati cultivare, si va permite sa va imbunatatiti si sa obtineti intelegere asupra acestei Fa.

De vreme ce multi studenti nu au posibilitatea sa ma vada, am spus frecvent ca voi ar trebui "sa luati Fa drept invatatorul vostru". Aceasta Fa va poate oferi ghidare in totul in cultivarea voastra. Dincolo de cerneala neagra care a fost imprimata pe hartie alba exista nenumarati Buddhas, Daos,3 si Zei. Cand cititi cartea si doriti sa va imbunatatiti sau vreti sa atingeti un anumit taram, zeii din spatele fiecarei litere va vor lasa sa intelegeti adevaratul inteles din spatele acelei litere la niveluri diferite, daca acel nivel este cel la care ar trebui sa fie taramul vostru.

Iata de ce cand studiati cartea in mod repetat, indiferent de cate ori ati citit-o, de fiecare data voi veti avea o intelegere diferita asupra aceleiasi fraze. Aceia dintre voi din auditoriu care au citit cartea de mai mult de o suta de ori nu mai sunt de mult timp in numar mic. Si printre cei aproape 100 de milioane de studenti Dafa cei care au citit cartea de mai mult de o suta de ori nu mai sunt de mult timp in numar mic. Si voi continuati inca sa o cititi. Nu puteti lasa din mana aceasta Fa acum, deoarece cu cat o cititi mai mult, cu atat gasiti mai multe lucruri in ea; cu cat o cititi mai mult, cu atat intelegeti mai mult, si voi ati trecut cu mult mai mult dincolo de ceea ce omenirea poate intelege in acest moment, incluzand ceea ce stiinta moderna poate intelege.

Voi va puteti astfel imbunatati si va puteti ridica. Desigur, Fa va poate ghida spre niveluri inalte si va poate ghida in cultivarea voastra. Fa poate deasemenea sa va ajute cu multe, multe lucruri. Dar va spun tuturor ca propria voastra cultivare este cea mai importanta. Daca o persoana nu are inima pentru cultivare, orice altceva iese din discutie. Trebuie sa aveti o inima ferm angajata in cultivare. Prin studiul Fa, veti intelege treptat aceste principii si dupa aceea veti deveni mai hotarati. Nu va temeti sa puneti intrebari. Sunt incantat ca voi puteti recunoaste intrebarile pe care le aveti. O multime de intrebari la care voi nu aveti raspunsuri si pe care vreti sa le puneti isi pot gasi raspunsul de fapt prin citirea continua a cartii in timp ce cultivati.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.