Conferinta Legii de la Frankfurt

7x puncte

categorie: Drept

nota: 10.00

nivel: Facultate

Mai este o chestiune. Pentru a practica cultivarea, trebuie citita Cartea in mod repetat. Multi oameni nu dau atentie studierii Legii in cultivare, si asta nu este corect. De ce am aceasta cerinta, relativ stricta in aceasta chestiune? Spun deseori ca daca vrei sa practici cultivare, trebuie sa petreci mai mult timp citind Cartea - citeste-o mereu si mereu. Cartea are conotatii interne destul de e[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Conferinta Legii de la Frankfurt

Mai este o chestiune. Pentru a practica cultivarea, trebuie citita Cartea in mod repetat. Multi oameni nu dau atentie studierii Legii in cultivare, si asta nu este corect. De ce am aceasta cerinta, relativ stricta in aceasta chestiune? Spun deseori ca daca vrei sa practici cultivare, trebuie sa petreci mai mult timp citind Cartea - citeste-o mereu si mereu. Cartea are conotatii interne destul de enorme, un lucru de neimaginat. Multi studenti noi n-au o intelegere buna si n-au dat atentie suficienta) acestui lucru.

Ei cred ca o carte este pur si simplu cerneala neagra pe hirtie alba "Voi sti despre ce este vorba dupa ce o citestc odata". Bineinteles, orice carte din societatea umana este asa, din din moment ce este limitata nomad la cunostintele de suprafata, fara sa aiba nici un inteles interior. O vei sti dupa ce vei citi odata. Insa Cartea noastra este diferita. Ea este pentru indrumarea oamenilor in cultivare. Daca vrei sa avansezi in aceasta Lege, trebuie sa continui sa citesti Cartea. Numai atunci te poate indruma in cultivare_

De exemplu in trecut, maestrii trebuiau sa-si indrume discipolii in practicile de cultivare. Cind trebuia sa faci progres, eu va spuneam cum sa practicati si cum sa va imbunatatiti. Eu va spuneam starea de la fiecare nivel, in fiecare tarim. Dar acest lucru poate fi limitat numai la o scara mica si pentru un numar mic de oameni. Astazi avem atitia oameni, peste o suta de milioane de oameni care invata. Daca ar trebui sa invat fiecare discipol personal, ar fi imposibil. Totusi pentru a rezolva aceste probleme, am scris in aceasta Carte tot ce va pot da. tot ce va va permite sa va imbunatatiti si sa obtineti transformarea.

Totul a fost compresat in aceasta opera a Legii - nu numai principiile care va vor ghida in avansare - in spatele Legii exista o conotatie formidabila. Aceasta teorie a principiilor este peste obisnuit. Nu este in nici un caz o teorie a oamenilor obisnuiti. Am cuprins tarimul cu mult deasupra oamenilor obisnuiti. Pentru a vorbi despre aceste lucruri, am implicat forma de viata de deasupra oamenilor obisnuiti si conditia altor dimensiuni. Cu alte cuvinte desi apar ca cerneala neagra pe hirtie alba, in spatele fiecarui cuvint sunt dimensiuni infinite de la niveluri diferite si printre rinduri apar chiar buddha, Tao si zei in dimensiuni de la niveluri diferite.

Va rog sa va mai ginditi. Am accentuat repetat in trecut ca ar trebui sa pretuiti aceasta Carte. Atunci cind nu stiati cit de pretioasa este, cind nu-i acordati prea multa atentie, natural, nu era vina voastra. Insa cind stiti deja ce inteles grandios are, daca tot nu o respectati, nu o luati in serios, as spune ca este o alta problema si ca n-ar trebui sa fie asa. Bineinteles, pe de alta parte, cind stiti cit de mult inteles interior are, o veti pretui constient.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.