Conditiile specifice ale contractului de asigurare ACTIV PLUS

7x puncte

categorie: Finante-banci

nota: 10.00

nivel: Facultate

4.1. Contractantul asigurarii are posibilitatea alegerii sumei asigurate intre o limita minima stabilita de Asigurator si o limita maxima, aceasta din urma calculata in functie de prima de asigurare esalonata anualizata si de un factor maxim stabilit in functie de durata perioadei de plata a primelor esalonate, de sexul si de varsta Asiguratului la data ultimei aniversari a zilei sale de nastere.<[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Conditiile specifice ale contractului de asigurare ACTIV PLUS

4.1. Contractantul asigurarii are posibilitatea alegerii sumei asigurate intre o limita minima stabilita de Asigurator si o limita maxima, aceasta din urma calculata in functie de prima de asigurare esalonata anualizata si de un factor maxim stabilit in functie de durata perioadei de plata a primelor esalonate, de sexul si de varsta Asiguratului la data ultimei aniversari a zilei sale de nastere.

4.2. In cazul in care, in conformitate cu prevederile art. 3.4 din Conditiile Generale ale Contractului de asigurare, Contractantul nu va putea beneficia de o suma asigurata pentru acest tip de contract, Asiguratorul va putea decide oferirea unui contract fara suma asigurata la care se va atasa o asigurare suplimentara de deces din accident, cu respectarea limitelor minime si maxime stabilite de Asigurator.
Art. 5 - Programe de Investitii ING Unit Linked

5.1. Obiectivul crearii Programelor de Investitii ING Unit Linked este cresterea pe termen lung a valorii activelor detinute de catre acestea.
5.2. Un unit este o diviziune a Programului de Investitii ING Unit Linked prin care se garanteaza Contractantului asigurarii dreptul de a detine o cota parte din valoarea Programului de Investitii, dar nu ofera drepturi si privilegii suplimentare referitoare la activele programelor existente.

5.3. Valoarea unui unit nu este garantata de catre Asigurator.
Art. 6 - Evaluarea Programelor de Investitii ING Unit Linked
6.1. Programele de Investitii ING Unit Linked vor fi evaluate de Asigurator cel putin o data pe saptamana.
6.2. Valoarea Programelor de Investitii ING Unit Linked este egala cu diferenta dintre valoarea de piata a activelor detinute de Programul de Investitii si debitele existente in momentul evaluarii asa cum sunt ele prevazute in art. 6.3 si art. 6.4. Veniturile obtinute pe baza activelor detinute de Programul de Investitii vor fi reinvestite in acesta.

6.3. Asiguratorul va deduce din valoarea fiecarui Program de Investitii ING Unit Linked o taxa de administrare direct legata de costurile de gestionare a Programului. Aceasta taxa va fi dedusa esalonat cu ocazia fiecarui proces de evaluare.
6.4. Asiguratorul va deduce din valoarea Programelor de Investitii ING Unit Linked toate taxele si comisioanele (ex: de brokeraj si de custodie) platite de catre acesta pentru achizitionarea diverselor active financiare ce compun Programul de Investitii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Finante-banci

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.