Conditiile specifice ale contractului de asigurare

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.86

nivel: Facultate

Cheltuielile Asiguratorului de semnare si emitere a contractului de asigurare. Un cont individual administrat de Asigurator pentru fiecare Contractant in parte. Un contract de asigurare in care, la incheierea perioadei initiale de plata a primelor sau in perioada de prelungire a platii primelor, Contractantul nu mai continua plata acestora, iar contractul este modificat astfel incat suma asigura[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Conditiile specifice ale contractului de asigurare

Cheltuielile Asiguratorului de semnare si emitere a contractului de asigurare. Un cont individual administrat de Asigurator pentru fiecare Contractant in parte. Un contract de asigurare in care, la incheierea perioadei initiale de plata a primelor sau in perioada de prelungire a platii primelor, Contractantul nu mai continua plata acestora, iar contractul este modificat astfel incat suma asigurata este ajustata de Asigurator la valoarea contului in lei al Contractantului asigurarii, conform art. 18.

Costul perceput de Asigurator pentru acoperirea riscului de deces, oferita prin intermediul contractului de asigurare. Evenimentul asigurat este definit ca fiind:Decesul Asiguratului pe perioada de plata a primelor esalonateb) Decesul Asiguratului pe durata unui contract platit integral sau a unui contract liber de plata primelor.
Un factor stabilit de catre Companie cu care se va multiplica prima de asigurare esalonata, in vederea cumpararii de unituri in Programele de Investitii ING Unit Linked, conform art. 8.1.

In functie de natura Evenimentului asigurat produs, cuantumul Indemnizatiei de asigurare este, dupa caz, egal cu: Valoarea maxima stabilita intre suma asigurata specificata in contractul de asigurare si valoarea contului in lei detinut de Contractantul asigurarii la data decesului Asiguratului pe perioada de plata a primelor de asigurare; aceasta indemnizatie va fi acordata beneficiarilor stipulati in cererea de asigurare sau mostenitorilor legali ai Asiguratului

b) Valoarea contului in lei detinut de Contractantul asigurarii la data decesului Asiguratului pe durata unui contract platit integral sau a unui contract liber de plata primelor; aceasta indemnizatie va fi acordata beneficiarilor stipulati in cererea de asigurare sau mostenitorilor legali ai Asiguratului. Perioada de plata a primelor esalonate de asigurare stabilita initial la incheierea contractului de asigurare, a carei durata minima este 5 ani si maxima pana la data implinirii de catre Asigurat a varstei de 75 de ani.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.