Conditii tehnice si comerciale specifice produselor audiovizuale

3x puncte

categorie: Drept

nota: 9.81

nivel: Facultate

Clientul e obligat sa declare numarul receptoarelor conectate prin Circuit la Retea, conectarea acestora facandu-se doar de UPC. Pentru Clientii care solicita cuplarea a mai mult de 2 receptoare TV, valoarea abonamentului lunar se suplimenteaza conform Anexei 2.1. UPC garanteaza calitatea semnalului numai pentru numarul de receptoare TV declarate in Contract.d) Clientul nu are dreptul de a redistr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Conditii tehnice si comerciale specifice produselor audiovizuale

Clientul e obligat sa declare numarul receptoarelor conectate prin Circuit la Retea, conectarea acestora facandu-se doar de UPC. Pentru Clientii care solicita cuplarea a mai mult de 2 receptoare TV, valoarea abonamentului lunar se suplimenteaza conform Anexei 2.1. UPC garanteaza calitatea semnalului numai pentru numarul de receptoare TV declarate in Contract.d) Clientul nu are dreptul de a redistribui semnalul TV, sub orice forma, catre terti, aceasta fapta fiind reglementata ca infractiune si pedepsita conform legii.

Clientului nu ii e permis sa instaleze echipamente de decodare in scopul receptionarii altor servicii decat cele contractate, folosirea unor asemenea echipamente pedepsindu-se conform legii.
e) In cazul in care Clientul detine un circuit construit prin mijloace proprii sau echipamente specifice necesare prestarii serviciilor, UPC poate refuza conectarea acestora daca apreciaza ca nu pot asigura conditiile tehnice pentru furnizarea serviciilor.

f) Daca depinde de actele sau faptele unui tert, instalarea Serviciilor se va realiza dupa intrunirea tuturor conditiilor necesare (obtinerea autorizatiilor/aprobarilor necesare, instalarea conexiunilor care depind de tert etc).; obtinerea avizelor si aprobarilor de la tert cad in sarcina Clientului.3. CONDITII SPECIFICE receptionarii semnalului prin cablu coaxial in sistem codat a) Pentru furnizarea produselor audiovizuale in sistem codat UPC pune la dispozitie gratuit STB-ul/le necesar/e receptionarii.

b) Clientul restituie STB-ul/le: i) la cererea UPC, daca se schimba/se renunta la sistemul de codare; ii) la cererea Clientului, in cazul renuntarii la Servicii; iii) la cererea Clientului de suspendare a serviciului audiovizual; iv) in cazul deconectarii urmare a neindeplinirii obligatiilor de catre Client; v) in cazul incetarii Contractului. Restituirea STB-ului/lor se face in maxim 3 zile lucratoare, de la constatarea acestor situatii, pe baza de proces verbal de predare-primire, dupa verificarea functionarii acestora de catre UPC. In caz contrar Clientul se obliga sa plateasca UPC o despagubire conform procesul verbalui de predare-primire.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.