Compania hoteliera Intercontinental Romania S.A.

5x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.98

nivel: Facultate

Este primul brand de hotel tip "boutique". Cazarea in hotelurile boutique combina confortul unui hotel cu o abordare personala pentru fiecare client. Camerele si apartamentele sunt modern echipate si decorate cu gust. Serviciile personale, activitatile de recreere speciale, si un meniu special ales sunt doar cateva din avantajele oferite. Asemenea hoteluri sunt de cele mai multe ori unice din punc[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Compania hoteliera Intercontinental Romania S.A.

Este primul brand de hotel tip "boutique". Cazarea in hotelurile boutique combina confortul unui hotel cu o abordare personala pentru fiecare client. Camerele si apartamentele sunt modern echipate si decorate cu gust. Serviciile personale, activitatile de recreere speciale, si un meniu special ales sunt doar cateva din avantajele oferite. Asemenea hoteluri sunt de cele mai multe ori unice din punct de vedere al designului si sunt proiectate cu mare grija pentru cadra cu mediul si tema centrala, care sunt vizibile de la decor, si pana la ambianta generala.

Conceput special pentru a oferi stil, intelegere oaspetilor care isi doresc un lux pe care sa si-l permita, servicii adevarate si o alternativa la hotelurile clasice fara a pierde nimic, fara a pierde la partea "bussines". Inoirea este sufletul hotelurilor Indigo, prin schimbarile care au loc de-a lungul anului pentru a pastra hotelul fresh (proaspat), gest similar negustorilor care isi schimba frecvent imaginea produselor. Holiday Inn Hotel and Resorts

Fiind brandul cel mai cunoscut dintre toate acestea Holiday Inn Hotels and Resorts continua sa primeasca in fiecare an din ce in ce mai multi oaspeti decat celalalte branduri hoteliere. Holiday Inn Hotels ofera servicii necesare pentru turismul de afaceri, in timp ce ofera si o atmosfera pentru ca oaspetii sa se poata relaxa si bucura de confortul oferit (room-service, piscine, sali de fitness, etc.). Atmosfera ocazionala si confortul oferit precum: conferinte pe internet, intalniri de afaceri, camere special pentru copii, programe tv speciale pentru copii, mese pentru copii precum si multe alte facilitati explica cum de Holiday Inn Hotels a reusit sa devina de-a lungul timpului "hotelul cel mai preferat din America".

Holiday Inn Select este hotelul facut special pentru persoanele "pasionate" de afaceri si cu apreciere pentru valoare. Fiind localizate in apropierea centrelor de afaceri si aeroporturilor, hotelurile Holiday Inn Select ofera camere speciale pentru clasa de afaceri, servicii de afaceri 24/24, facilitati dezvoltate pentru intalniri de afaceri si servicii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.