Codul de etica

5x puncte

categorie: Drept

nota: 9.98

nivel: Gimnaziu

Cunoasterea si intelegerea legilor ce guverneaza piata de capital din Romania si activitatea companiei. Intercapital Invest si angajatii Intercapital Invest vor intelege si se vor conforma tuturor legilor, regulilor si regulamentelor ce guverneaza activitatea de servicii de investitii financiare si orice alt aspect al activitatii companiei. Intercapital Invest si angajatii Intercapital Invest nu v[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Codul de etica

Cunoasterea si intelegerea legilor ce guverneaza piata de capital din Romania si activitatea companiei. Intercapital Invest si angajatii Intercapital Invest vor intelege si se vor conforma tuturor legilor, regulilor si regulamentelor ce guverneaza activitatea de servicii de investitii financiare si orice alt aspect al activitatii companiei. Intercapital Invest si angajatii Intercapital Invest nu vor participa sau asista la actiuni ce ar incalca orice lege, regula sau regulament ce guverneaza activitatea de servicii de investitii financiare sau ce guverneaza orice alt aspect al activitatii companiei.

B. Intercapital Invest si angajatii companiei vor actiona cu impartialitate si obiectivitate in activitatea profesionala. Intercapital Invest si angajatii sai vor actiona cu atentie si discernamant pentru a pastra impartialitatea si obiectivitatea in desfasurarea activitatilor legate de serviciile de investitii financiare. Intercapital Invest si angajatii companiei nu trebuie sa ofere sau sa solicite nici un fel de remuneratie, de natura financiara sau de alt tip, care ar putea compromite independenta si obiectivitatea personala sau a altora aplicabila in activitatea de investitii.

C. Evitarea si prevenirea denaturarii. Intercapital Invest si angajatii Intercapital Invest nu vor denatura rezultatele si elementele nici unei activitati legate de analiza de investitii, de recomandarile oferite clientilor sau catre public, sau in legatura cu orice alte activitati desfasurate.D. Evitarea si prevenirea comportamentului neadecvat. Intercapital Invest si angajatii Intercapital Invest nu se vor implica in activitati care ar implica fraude, inselaciuni, activitati incorecte sau alte fapte care s-ar putea reflecta intr-un mod negativ asupra reputatiei profesionale, integritatii si competentelor Intercapital Invest sau a angajatilor companiei.

E. Intelegerea si anticiparea nevoilor clientilor. Angatii Intercapital Invest vor actiona in urma intelegerii si anticiparii nevoilor clientilor, stabilind cu acestia parteneriate in vederea atingerii scopurilor investitionale ale clientilor.F. Imbunatatire continua. Intercapital Invest si angajatii sai vor actiona pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite clientilor si a calitatii tuturor activitatilor desfasurate in firma. Angajatii Intercapital Invest vor actiona pentru imbunatatirea permanenta a cunostintelor, abilitatilor si a nivelului de pregatire profesionala.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.