Ciresarii

3x puncte

categorie: Romana

nota: 7.83

nivel: Gimnaziu

Cireșarii se află în vacanța de vară.Victor este plecat cu părinții lui în Austria,iar Ionel este plecat într-o excursie pe malul mării.Ceilalți cireșari își petrec vacanța în orășelul lor natal.

În timp ce se plimba prin curtea școlii,Tic a văzut o fată foarte frumoasă îmbrăcată într-o rochie albă.El s-a hotărât s-o privească de mai aproape,dar fata l-a observat așa c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ciresarii

Cireșarii se află în vacanța de vară.Victor este plecat cu părinții lui în Austria,iar Ionel este plecat într-o excursie pe malul mării.Ceilalți cireșari își petrec vacanța în orășelul lor natal.

În timp ce se plimba prin curtea școlii,Tic a văzut o fată foarte frumoasă îmbrăcată într-o rochie albă.El s-a hotărât s-o privească de mai aproape,dar fata l-a observat așa că Tic a renunțat la planul său.Copilul a poreclit-o „fata în alb”.Tic a aflat că pe fata în alb o cheamă Laura și că ea se află în vacanță la bunica ei care este foarte severă.

Ursu se pregătea pentru un meci foarte important de box.El se antrena foarte mult.Din fericire Ursu a câștigat meciul dar foarte greu.La meci,Tic a văzut-o pe Laura pentru ultima dată fiindcă ea a dispărut imediat după meci.
Cireșarii au aflat că fata în alb a fost răpită de trei oameni și a fost dusă în Castelul Vulturilor.Acolo ea a fost închisă într-o încăpere.

Cireșarii nu știau unde se află castelul.Ei credeau că acest castel se află la niște ruine din apropierea orașului,așa că au început căutările.Ei n-au găsit castelul la ruine,în schimb au găsit un document.vechi de mai bine de trei sute de ani.Ei au descifrat documentul care era scris în alfabetul chirilic.Cu ajutorul lui Victor care s-a întors din Austria,cireșarii au aflat că drumul spre castel le va fi arătat de un pom strâmb de pe o colină din orașul Șoimeni.

Ziua următoare ei au pornit spre Șoimeni.Ajunși acolo ei au găsit în locul pomului o biserică construită exact după forma pomului.Ei s-au luat după umbra lăsată de biserică.Cireșarii au căutat gaura unde putea fi ascunsă intrarea în castel și au găsit-o într-un munte.Ei au intrat în gaură și au descoperit un tunel care ducea spre castel.

Însă tunelul avea o grămadă de capcane,dar cireșarii au scăpat cu bine. Ajunși la capătul tunelului cireșarii au descoperit Castelul Vulturilor.După ce
le-au trecut emoțiile ei au intrat în castel unde au descoperit o încăpere care avea pe pereți tot felul de arme decorate cu pietre prețioase.După mai multe căutări ei au găsit două tunele diferite care duceau spre inima castelului.Tic a intrat în primul iar Victor a intrat în al doilea.

La capătul tunelului în care a intrat Victor a găsit încăperea în care se afla fata în alb.El a scos-o din încăpere și a vrut s-o ducă la ceilalți cireșari dar Victor și Laura au căzut într-o capcană.Când Tic a ajuns la capătul tunelului în care a intrat a descoperit încăperea în care se aflau cei trei oameni.Aceștia l-au prins pe Tic și l-au ținut legat crezând că este un hoț.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.