Circumplex Avon

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.77

nivel: Facultate

Produsele artificiale de comportament din cadrul companiei pot fi sistematizate in ritualuri siceremonii . Ritualurile sunt o parte componenta activa. Ele au loc la lansaria unui nou produs si avind un caracter de promovare a reprezentantilor , care sunt decernati cu diplome si cadouri simbolice. Ceremoniile au un rol deosebit. In cadrul acestor ceremonii au loc intilniri, de regula informale, [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Circumplex Avon

Produsele artificiale de comportament din cadrul companiei pot fi sistematizate in ritualuri siceremonii . Ritualurile sunt o parte componenta activa. Ele au loc la lansaria unui nou produs si avind un caracter de promovare a reprezentantilor , care sunt decernati cu diplome si cadouri simbolice. Ceremoniile au un rol deosebit. In cadrul acestor ceremonii au loc intilniri, de regula informale, indiferent de pozitia ierarhica ocupata in cadrul companiei.

Produsele artificiale verbale caracterizate prin incredere, respect, credinta, modestie, integritate se pastreaza si astazi.Aceste cuvinte simpleexprima adevaratul sens al succesului Avon in baza carora si-a desfasurat activitatea Compana .Compania Avon are si ea niste eroii ce au contribuit la fondarea acestei companii find reecunascatoaere tuturor care de mai bine de 125 de ani au avut incredere in Avon si au ajutat la mentinerea pozitionarii sale de a fi o oportunitate economica pentru femeile din intreaga lume.

Il onoram pe presedintele fondator David H. McConnel, acesta fiind eroul principal care a avut ideea revolutionara ca femeile merita oportunitatea de a-si castiga singure existenta. Onoram milionele de femei care au fost Reprezentanti Avon de-a lungul anilor si miile de angajati care au lucrat din greu si continua sa o faca in fiecare zi", "Credem cu tarie in misiunea noastra, aceea de a schimba in bine vietile femeilor. Credinta in scopul nostru a fost ghidul nostru de peste 125 de ani si ramane sa fie harta noastra pentru viitor"
Avon a inteles ca o comunicare interculturala nu este posibila decat in masura in care cele doua sau mai multe culturi implicate sunt orientate catre un scop comun.

De aceea, odata cu intalnirea sa cu diversitatea culturala, Avon a venit in intampinarea nevoilor diferite ale natiunilor, impunand o a treia cultura, aceea a respectului fata de valori, norme si cutume.
Reprezentanti companiei propun produsele Avon clientilor in timpul Orelor de frumusete si nu numai , Reprezentantii selecteaza individual pentru fiecare client produse in dependenta de necesitatile si particularitatile pielii.

Principiul de lucru al Reprezentantilor ai companiei Avon :"Incercati inainte de a cumpara" - ramane si astazi neschimbat, precum raman neschimbate si valorile , incredere, respect, credinta, modestie, integritateatitudinea fata de cariera si oamenii din jur, in baza carora a fost fondata Compania si de care Reprezentantii se conduc de-a lungul multor ani.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.