Centrul Medical Sanitas

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 8.43

nivel: Facultate

Misiunea Centrului Medical "Sanitas"
Avand in atentia sa OMUL, Centrul Medical "Sanitas" aduce pacientilor sai sanatatea, alinarea suferintelor si atentie acordata dincolo de o consultatie si o prescriptie medicala. Centrul isi propune ca pacientul roman sa se simta pacient european, prin servicii de inalta tinuta si profesionalism, dragoste fata de semeni si devotament.

Pol[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Centrul Medical Sanitas

Misiunea Centrului Medical "Sanitas"
Avand in atentia sa OMUL, Centrul Medical "Sanitas" aduce pacientilor sai sanatatea, alinarea suferintelor si atentie acordata dincolo de o consultatie si o prescriptie medicala. Centrul isi propune ca pacientul roman sa se simta pacient european, prin servicii de inalta tinuta si profesionalism, dragoste fata de semeni si devotament.

Politica privind calitatea promovata de Centrul Medical "Sanitas" este:
• adecvata scopului organizatiei;
• include angajamentul pentru satisfacerea cerintelor clientilor si imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management al calitatii;
• asigura un cadru pentru stabilirea si analizarea obiectivelor calitatii;
• comunicata intregului personal prin afisare in compartimente si prin instruire. In acest fel se asigura disponibilitatea si intelegerea ei.
• analizata si modificata pentru adecvarea ei continua.

Centrul Medical "Sanitas" a cuantificat si selectat impactul asupra mediului, asupra pacientilor si angajatilor si tine cont de aceasta pentru stabilirea obiectivelor sale de mediu.

Obiective, tinte si programe
Politica organizatiei se concretizeaza prin intermediul unor obiective si masuri care ii asigura operationalitatea. Obiectivul principal consta in planificarea, controlul si executarea activitatilor - de la studiul pietei domeniului sanitar/a cerintelor clientilor pana la realizarea serviciului - in conditii de performanta.

In concordanta cu politicile si obiectivele declarate ale Centrului Medical "Sanitas", conducerea organizatiei stabileste obiectivele specifice activitatilor/ proceselor pe care le conduc/coordoneaza. Pentru a se asigura evaluarea gradului de realizare a acestora, obiectivele stabilite sunt masurabile sau sunt precizate criterii de evaluare a acestora.

Obiectivele calitatii sunt determinate de directiile strategice ale organizatiei:
- obiective legate de satisfactia clientului
- obiectivele legate de dezvoltarea organizatiei
- obiective legate de imbunatatirea proceselor interne
- obiective legate de dezvoltarea personalului
- obiective legate de satisfactie pentru societate, angajati si parteneri.

Fiecare grup de obiective sunt stabilite de echipa de management a Centrului Medical "Sanitas" astfel incat sa se asigure:
- corelarea grupelor de obiective in vederea respectarii directiilor strategice;
- realizarea unei repartizari echilibrate a resurselor pentru atingerea obiectivelor si relevanta lor in raport cu stadiul de dezvoltare a organizatiei.

Stadiul realizarii obiectivelor este urmarit si analizat cu ocazia sedintelor de analiza a managementului. In urma acestor analize se stabilesc actiuni vizand atingerea obiectivelor, inclusiv modificarea acestor obiective.

La stabilirea obiectivelor/ standardelor calitatii urmarim:
a. sa corespunda cerintelor legale si de reglementare
b. sa fie coerente cu politica de calitate
c. defalcare pe fiecare nivel din organizatie
d. specifice si clar definite
e. masurabile, prin definirea unor indicatori specifici
f. realizabile, prin asigurarea concordantei cu resursele
g. precizarea termenelor de atingere a indicatorilor

Valorile tinta ale indicatorilor pentru obiectivele politicii de calitate si pentru obiectivele specifice se vor stabili anual in urma analizei efectuate de management, in baza evaluarii rezultatelor obtinute si a datelor de intrare furnizate de Centrul Medical "Sanitas".
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.