Cei care folosesc limbajul pozitiv - incurajeaza cooperarea si aplaneaza conflictele

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.83

nivel: Liceu

Unul dintre clientii mei este un om de afaceri de mare succes, care a cumparat mari proprietati in diverse zone din tara, construind apartamente de inchiriat profitabile, in prezent, Mark este director de marketing al unei fruAZmoase statiuni, ascunse in superba regiune de linga Wis-consin Dells. Pe linga faptul ca are o cariera implinita, a inAZdrumat o intreaga echipa de profesionisti in relatii[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cei care folosesc limbajul pozitiv - incurajeaza cooperarea si aplaneaza conflictele

Unul dintre clientii mei este un om de afaceri de mare succes, care a cumparat mari proprietati in diverse zone din tara, construind apartamente de inchiriat profitabile, in prezent, Mark este director de marketing al unei fruAZmoase statiuni, ascunse in superba regiune de linga Wis-consin Dells. Pe linga faptul ca are o cariera implinita, a inAZdrumat o intreaga echipa de profesionisti in relatii telefonice, muncind impreuna cu ei si obtinind succese imAZpresionante.

Cind 1-am intrebat ce tehnici foloseste, am auzit o mulAZtime de expresii pozitive, dintre cele recomandate de mine. Mi-a explicat ca fiecare membru al echipei sale inceAZpe anul notindu-si obiectivele personale, pe care le trece in revista saptaminal impreuna cu managerii. Unii dintre noii angajati au tendinta sa scrie "Iata ce sper sa fac" sau "N-ar fi grozav daca...?" Mark insista cu tarie ca obiectiAZvele angajatilor sa fie rescrise intotdeauna folosind limbaAZjul asteptarilor pozitive: "Voi face..."

De asemenea, a scos in evidenta faptul ca scopurile nu sint legate numai de persoanele respective, ci ele apartin organizatiei vazute ca intreg: "Iata ce vom face impreuna." Folosirea unui limbaj pozitiv, de dezamorsare a conflicteAZlor este o metoda mai eficienta decit sa-i stringa laolalta pe toti angajatii si sa le spuna: "Iata ce trebuie sa faceti penAZtru ca statiunea mea sa aiba succes."

in capitolele urmatoare veti face cunostinta cu oameni care au reusit sa vinda idei si sa-i faca pe ceilalti sa coopeAZreze, care se pricep sa stimuleze creativitatea grupurilor si au un foarte mare succes in a-i determina pe altii sa faca ceea ce vor ei sa faca. in fiecare zi sintem cu totii "vinza-tori". Ne "vindem" ideile celorlalti si ii incurajam sa fie de acord cu ele.

Veti invata, de asemenea, tehnicile pe care le folosesc cu succes acei "facatori de pace" talentati, a caror specialitate este aceea de a-i linisti pe cei care sint suparati si ostili. Limbajul pozitiv promoveaza cooperarea si aplaneaza conflictele. Daca sinteti in situatia de a lucra impreuna cu alte persoane, aceste tehnici se vor dovedi extrem de utile.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.