Ce vrea femeia

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.85

nivel: Liceu

Dedicare totala, dragoste nemarginita, fericire nemuritoare. Evident, primul barbat va fi cel potrivit... nu va accepta mai putin decat un Fat-Frumos. Incepe sa se gandeasca la el de la varsta de 14 ani si se va tot gandi pana pe la vreo 18-19. Il va astepta. In acest timp visul ei va ramane in picioare, dar va fi usor debusolata. Nu-si inchipuia ca nu e plin de Feti-Frumosi la orice coada de la a[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ce vrea femeia

Dedicare totala, dragoste nemarginita, fericire nemuritoare. Evident, primul barbat va fi cel potrivit... nu va accepta mai putin decat un Fat-Frumos. Incepe sa se gandeasca la el de la varsta de 14 ani si se va tot gandi pana pe la vreo 18-19. Il va astepta. In acest timp visul ei va ramane in picioare, dar va fi usor debusolata. Nu-si inchipuia ca nu e plin de Feti-Frumosi la orice coada de la alimentara. Barbatul potrivit pentru ea este un om extraordinar care o va iubi mereu, nu va avea ochi decat pentru ea, ii va fi cel mai bun prieten, cel mai bun amant, cel mai bun tot.

Banii nu conteaza, dar aspectul e important (nu al ei, ci al lui, normal). El va fi un frumos, destept si iubitor.
Trec anii, iar Fat-Frumos al ei nu mai apare, ea se trezeste virgina la 20 de ani. Apare un terchea-berchea imbracat in bronz care ii citeste inocenta in ochi. Terchea-berchea nu e nici pe departe Fat-Frumos, dar le are cu cuvintele si o imbarliga pe fata noastra, ii arata cat o iubeste (=cat vrea sa se culce cu ea). Ea isi spune ca el e Alesul. Pare minunat, pare sincer, pare tot ce si-a imaginat. Nu e, dar ea e proasta si nu vede. Se culca cu el. Noaptea ei de amor tandru e transformata in cele 7 minute de amor salbatic.

Ce s-a intamplat cu petalele ei de trandafiri din prima noapte de dragoste, cu atingerile calde si gemetele de placere? Nu afla ce e ala orgasm, nu crede ca poate exista. Totul este un mit. Dupa 2 saptamani el o paraseste. Ea ofera prea mult, el vrea doar sex, ofera doar 7 minute per partida. Asa apare dezvirginata de prima frustrare.
Dezvirginata noastra de prima frustrare crede ca a dat peste un porc, dar nu toti sunt la fel. Asa ca mai incearca cu inca 5, sperand ca macar unul din ei e acel Fat-Frumos.

Asta nu inainte sa planga timp de cateva luni. Devine usuratica fara voie. Deja toti barbatii sunt porci si ii detesta. Niciunul nu a stiut sa-i aprecieze dragostea. Fat-Frumos nu mai e ce-a fost. Acum e un barbat obisnuit, poate nu prea aratos, fara bani, dar capabil sa iubeasca.Usuratica fara voie il cunoaste pe barbatul obisnuit capabil de dragoste.

Problema e ca el e prea obisnuit si o iubeste. Ea realizeaza ca asta a vrut mereu, dar acum nu-i mai trebuie. El sta departe de ea, ea face 1 ora pe drum pana la el, el n-are masina. Un beculet i se aprinde si isi da seama ca degeaba e iubita de un poet boem (acest cuvant este pentru blur ca stiu cat de mult il unge pe suflet) daca poetul ei nu are masina. Ea nu-l iubeste deci descopera ca nu e suficient ca el sa o iubeasca pe ea. Urmatorul trebuie sa aiba masina neaparat. Nu a fost nici el Alesul. Ea devine dezamagita de frustrari multiple.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.