Ce sunt umanoizii zburatori

1x punct

categorie: Istorie

nota: 9.57

nivel: Facultate

Omul paianjen din Brooklyn
Cu 100 de ani in urma, un barbat numit W.H. Smith a povestit ziaristilor de la NY Sun ca a vazut o creatura umana inaripata care zbura deasupra cartierului Brooklyn din New York pe 18 septembrie 1877. Dupa trei ani, in Coney Island Brooklyn, s-au inregistrat mai multe sesizari in legatura cu un barbat cu aripi de liliac care zbura la aproximativ 304 metri deasupr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ce sunt umanoizii zburatori

Omul paianjen din Brooklyn
Cu 100 de ani in urma, un barbat numit W.H. Smith a povestit ziaristilor de la NY Sun ca a vazut o creatura umana inaripata care zbura deasupra cartierului Brooklyn din New York pe 18 septembrie 1877. Dupa trei ani, in Coney Island Brooklyn, s-au inregistrat mai multe sesizari in legatura cu un barbat cu aripi de liliac care zbura la aproximativ 304 metri deasupra solului. Martorii au povestit ziarului New York Times ca barbatul zbura spre coasta orasului New Jersey, iar pe fata lui se citea cruzime si hotarire.

Ingerul fara aripi
Este usor sa respingi asemenea aparitii ca fiind pasari neidentificate sau himere provocate de consumul de alcool atunci cind o persoana sau doua le raporteaza. Dar, atunci cind circa 240 de persoane afirma ca au vazut acelasi lucru, este mult mai dificil sa le pui la indoiala. O asemenea aparitie a avut loc timp de citeva zile din iunie in localitatea Voltana din Spania. Relatarile au descris o femeie imbracata in alb care zbura prin aer fara aripi. Uneori femeia zbura impotriva vintului, iar o femeie a afirmat ca ar fi auzit-o cintind cind trecea pe deasupra capului ei.

Robotul zburator
Era iarna lui 1936, in regiunea Pavlodar din Kazakhstan, in fosta URSS, cind s-a produs aceasta aparitie. Doamna E.E. Loznaya avea 15 ani cind, intr-o zi, in timp ce mergea spre scoala pe un drum linistit, i-a atras atentia o fiinta stranie de deasupra ei. Pe cer zbura repede o creatura asemanatoare unui om imbracata in negru. In ciuda vitezei fata a putut sa-l vada si sa-l descrie in amanunt. Era de inaltime medie, iar hainele lui negre il acopereau in intregime ca o salopeta, a povestit fata. Facea un zgomot asurzitor si i s-a parut ca poarta un fel de casca. In loc de fata avea o suprafata neagra, iar in spate avea un fel de rucsac.

Alte legende din fostul spatiu sovietic
Au existat legende despre omul zburator in Uniunea Sovietica, dar nu ca cea prezentata mai sus. Vinatorii din muntii Sikhote de linga Vladivostok pretind ca au dat peste urme ale unui om descult care sfirseau brusc ca si cum acesta si-ar fi luat zborul. O asemenea creatura a fost vazuta de scriitorul V.K. Arsenyev in iulie 1908.

Am vazut urma pe carare care semana foarte mult cu urma lui. Apoi ceva a tisnit in apropiere, tropaind prin tufisuri. Imediat m-am oprit, am luat o piatra si am aruncat-o spre animal. Apoi ceva neasteptat s-a intimplat: am auzit filfiitul aripilor. Ceva mare si negru s-a ridicat din ceata si a zburat peste riu.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.