Ce inseamna sa fim persoane

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.84

nivel: Facultate

AFACERILE ECONOMICE reprezinta, cea mai relevanta activitate a economiei de piata contemporana, numarul, amploarea si diversitatea acestora crescand in ultimele decenii considerabil.
Intreprinderea, ca subsistem particular inclus in sistemul global al societatii, functioneaza in cadrul acestuia si, datorita lui, intretine raporturi constante cu diferiti parteneri: cumpara echipamente, mater[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ce inseamna sa fim persoane

AFACERILE ECONOMICE reprezinta, cea mai relevanta activitate a economiei de piata contemporana, numarul, amploarea si diversitatea acestora crescand in ultimele decenii considerabil.
Intreprinderea, ca subsistem particular inclus in sistemul global al societatii, functioneaza in cadrul acestuia si, datorita lui, intretine raporturi constante cu diferiti parteneri: cumpara echipamente, materiale si marfuri de la furnizori; vinde produsele realizate sau marfurile clientilor sai; imprumuta sau plaseaza fonduri in alte intreprinderi sau banci; plateste impozite sau beneficiaza de ajutor de la stat.

Toti acesti agenti economici, ca elemente ale mediului global, se afla in relatii de interconditionare. Activitatea tuturor poarta amprenta contextului economic, social, politic, specific societatii la un moment dat. Astfel, rezultatele intreprinderii sunt influentate de comportamentul partenerilor directi (salariati, actionari, furnizori, cumparatori, stat ).Intreprinderea "S.C. Dr. Oetker RO SRL." Este o fabrica de producere si desfacere an aditivilor pentru patiserie, a prafurilor pentru budinci si deserturi, a conservantilor si a cerealelor pentru micul dejun.

Marca'' Dr Oetker'', ca modalitate simpla de a pastra in memorie UN produs sau serviciu, este inzestrata cu numeroase caracteristici, care privesc modul in care este evidentiata, pusa in circulatie, simbolizata:
Perceptibilitate ridicata, conferita de caracterul lizibil, estetic si armonios al marcii; Distinctie, reliefata de originalitatea marcii, capabila sa-si sporeasca perceptibilitatea in raport cu alte marci;
Notorietate, determinata de ansamblul actiunilor desfasurate, in timp, in cadrul pietei si de legatura realizata cu teme si situatii care-I sporesc valoarea;
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.