Ce gandeste stiinta oficiala despre toate acestea?

7x puncte

categorie: Medicina

nota: 10.00

nivel: Facultate

Lucrul acesta a fost constatat, undeva in Europa, de un inginer deschis si fara prejudecati. De ce dau aici doar o informatie atakde vaga? Deoarece experimentul s-a facut fara stirea autoritatilor care administreaza aparatele de masurat utilizate. in ce ma priveste, m-am adresat unui membru din conducerea centrului de studii nucleare din Mol, Belgia, solicitand un experiment cu un aparat asemanato[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ce gandeste stiinta oficiala despre toate acestea?

Lucrul acesta a fost constatat, undeva in Europa, de un inginer deschis si fara prejudecati. De ce dau aici doar o informatie atakde vaga? Deoarece experimentul s-a facut fara stirea autoritatilor care administreaza aparatele de masurat utilizate. in ce ma priveste, m-am adresat unui membru din conducerea centrului de studii nucleare din Mol, Belgia, solicitand un experiment cu un aparat asemanator de masurare care se afla in dotarea de acolo. E foarte simplu sa se masoare un cub si o piramida. Totul se rezolva intr-o jumatate de ora. Daca ar face-o, s-ar putea in fine publica ceva care ar pune in miscare cercurile medicale.

M-am declarat chiar de acord sa suport eu cheltuielile, desi acea instalatie a fost ridicata spre "folosul" obstei, deci pe cheltuiala obstei, prin urmare si a mea. Singurul lucru pe care l-am obtinut a fost nu ajutorul, ci batjocura lor. M-am lovit de o incredibila limitare a capacitatii de reprezentare. Refuzul lor nu este pentru mine decat imboldul de a cauta alte cai care sa ne duca, daca e sa fie, la tinta. Din fericire exista si invatati care gandesc altfel, ca de pilda un profesor de la Universitatea Louvain, care, pe langa admiratia exprimata, ne-a indemnat sa continuam cercetarea, in ciuda tuturor obstacolelor.

El a inceput cu o serie de experiente la el acasa spre a-si face o idee in ce masura e ceva adevarat cu energia piramidei. Daca potrivit criteriilor lui, va constata ca lucrurile intr-adevar asa stau, va incerca sa antreneze si universitatea pe aceasta directie. Acest om, fata de care nutresc cel mai mare respect, nu este unul oarecare, ci, in domeniul sau, o autoritate de nivel european. Si la Universitatea Libera din Bruxelles exista un asistent care, impins de o curiozitate sanatoasa, a inceput sa experimenteze. Din contactele pe care le am cu persoane din Olanda, insufletite de aceleasi idei, stiu ca nici aici situatia nu se prezinta altminteri.

Exceptie fac doi savanti, profesorul Schmid si colegul sau, profesorul Kreyger, de la universitatea din Eindhoven,Profesorul Schimd se intereseaza mai ales de arhitectura si de locuirea in piramida. El viziteaza regulat, cu o grupa de studenti, o casa piramidala, construita in Belgia de un neobosit pionier. Descrierea acestei case si experimentele legate de ea le veti gai in cartea de fata, Nu vreau sa numesc locul, caci locuitorii nu sunt interesati sa aiba de a face cu un puhoi de vizitatori curiosi. Oricum, pot sa va spun ca acolo domneste o liniste si o armonie de nedescris, o liniste perceptibila aproape tactil.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.