Ce este succesul

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.98

nivel: Facultate

Pe masura ce ati cunoscut, ati progresat si ati devenit studenti, ati descoperit ca anumite lucruri pe care le doriti cu adevarat, cu tot sufletul: independenta financiara, o cariera frumoasa, calatorii in toata lumea, o familie fericita etc. Odata ce le veti indica si veti face alegeri intelepte, succesul Dvs. va fi asigurat. Dar oare simpla enuntare a dorintelor ne conduce spre atingerea succesu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ce este succesul

Pe masura ce ati cunoscut, ati progresat si ati devenit studenti, ati descoperit ca anumite lucruri pe care le doriti cu adevarat, cu tot sufletul: independenta financiara, o cariera frumoasa, calatorii in toata lumea, o familie fericita etc. Odata ce le veti indica si veti face alegeri intelepte, succesul Dvs. va fi asigurat. Dar oare simpla enuntare a dorintelor ne conduce spre atingerea succesului?
In calitate de masteranzi sa observati ca sunteti inzestrati cu toate caracteristicile necesare obtinerii succesului.

atura v-a inzestrat cu o anumita "doza" de caracter, credinta, integritate, cinste, dragoste si loialitate. Va plac anumite lucruri din propria Dvs. personalitate, cat si din cea a semenilor vostri. Aveti unele teluri bine determinate, o oarecare atitudine mentala "corespunzatoare", unele dorinte arzatoare si nu oarecare spirit intreprinzator. Tot ce trebuie sa faceti este sa folositi ceea ce aveti si sa oferiti fiecarui trasaturi in parte sansa de a se dezvolta, deoarece - cu cat va folositi mai mult resursele cu atat va trebui sa le perfectionati mai mult.

Trebuie sa aduceti in lupta tot arsenalul de care dispuneti : talent, cunostinte, experiente, atitudini, etc. Dupa ce veti citi in intregime acest curs veti avea impresia ca ati mai auzit intr-o forma sau alta, despre informatiile cuprinse in el. Daca insa nu puneti in practica informatiile pe care sustineti ca le-ati invatat, nu veti reusi niciodata sa le stapaniti pe deplin."Individul care nu vrea sa citeasca nu este cu nimic mai bun decat cel care nu stie sa citeasca - spunea Jim Rohn" Parafrazand aceasta cugetare, putem spune ca individul care cunoaste dar nu pune in practica principiile succesului nu se distinge de cel care nu le cunoaste. Prin urmare, dupa acest curs TRECETI LA ACTIUNE?
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.