Ce este copilaria pentru mine?

1x punct

categorie: Filosofie

nota: 9.32

nivel: Liceu

Este un fisier doc de 2 pagini.

Este un eseu despre copilarie.

"Copilaria este lumea miracolului si a magiei..." spunea Eugen Ionescu. Este un taram magic. Nu stim cand si unde incepe si nici cand si unde se sfarseste. Pentru mine copilaria este o clipa a vietii extrem de importanta, in care traim fiecare moment cu maxima intensitate. In care putem sa radem si sa plan[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ce este copilaria pentru mine?

Este un fisier doc de 2 pagini.

Este un eseu despre copilarie.

"Copilaria este lumea miracolului si a magiei..." spunea Eugen Ionescu. Este un taram magic. Nu stim cand si unde incepe si nici cand si unde se sfarseste. Pentru mine copilaria este o clipa a vietii extrem de importanta, in care traim fiecare moment cu maxima intensitate. In care putem sa radem si sa plangem in aceeasi zi, sa ne suparam si sa iertam in cateva secunde. Copilaria este o lume fermecata, duioasa, dulce, lina, in care orice se poate intampla. Orice! Este varsta la care suntem cel mai aproape de Dumezeu si de toate tainele existentei.

Copilaria este cu adevarat paradisul inocentei,un paradis din care am fost izgonit,pe care l-am pierdut,eu, care am vrut mai mult...care a pus intrebari,asteptand in schimb raspunsuri.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Filosofie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.