Caz de protectie sociala

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 8.56

nivel: Facultate

Am cazut de acord asupra unei interventii de scurta durata, de 8 sedinte. Fiecare sedinta va dura o ora. Pe parcursul acestor sedinte toti vor avea de indeplinit anumite sarcini. Indeplinirea acestor sarcini vor ajuta la atingerea obiectivelor propuse: ridicarea moralului membrilor familiei, un loc de munca pentru Doru, largirea cercului social si ameliorarea relatiilor in interiorul familiei.
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Caz de protectie sociala

Am cazut de acord asupra unei interventii de scurta durata, de 8 sedinte. Fiecare sedinta va dura o ora. Pe parcursul acestor sedinte toti vor avea de indeplinit anumite sarcini. Indeplinirea acestor sarcini vor ajuta la atingerea obiectivelor propuse: ridicarea moralului membrilor familiei, un loc de munca pentru Doru, largirea cercului social si ameliorarea relatiilor in interiorul familiei.

Toate acestea au fost introduse intr-un contract, semnat de Elena G.
Urmatoarea intalnire am programat-o pe data de 2 februarie, cu Doru si Elena.Sarcini pentru urmatoarea intalnirea:
Elena- il va informa pe Doru despre intalnire
Eu - il voi contacta telefonic pe Doru, pentru a-i spune ca e important sa ne intalnim, deoarece vreau sa cunosc si parerea lui in ceea ce priveste problemele familiei.

In 2 februarie m-am intalnit cu Doru si Elena la domiciliul acestora. Inainte de a vorbi cu amandoi, am stat putin de vorba doar cu Elena, despre sarcina pe care o avusese, aceea de a vorbi cu Doru despre aceasta intalnire. Desi Doru nu a fost incantat de perspectiva acestei intalniri, a fost de acord sa vina in speranta de a-si rezolva dificultatile financiare.

L-am informat pe Doru cu privire la ce s-a intamplat in intalnirile anterioare si l-am rugat sa-mi spuna punctul lui de vedere. In viziunea lui Doru, singura problema ar fi lipsa banilor, el nefiind de acord ca ar avea probleme de comportament. Spune ca toti banii se duc pe hainele si rechizitele copiilor, astfel incat nici macar nu are din ce sa isi cumpere alcool.

Despre conflictele din familia lui spune ca sunt obisnuite si ca astfel de certuri exista in orice casa.Totusi, este de acord ca familia lui este in dificultate financiara si se declara dispus sa accepte ajutorul meu in gasirea unui loc de munca.

Avand in vedere ca problemele si obiectivele lui Doru nu coincid in totalitate cu ale restului familiei, am incheiat un contract individual cu Doru G.Sarcina generala: gasirea unui loc de munca.Deoarece Doru nu se descurca cu intocmirea unui CV, sarcina interna a sedintei de azi a fost aceea de a-l asista pe Doru in intocmirea unui CV. Dupa ce am facut impreuna CV-ul, am stabilit de comun acord urmatoarele sarcini:

Doru- isi va lasa CV-ul la urmatoarele agentii de recrutare a fortei de munca: Forum consult, str. Dorobantilor 11/10: va urca la etajul trei, si ii va spune secretarei ca doreste sa se inscrie in baza de date a agentiei. La fel va proceda si cu agentiile Human Resources, str. Albac 25/1 si Psihoselect, str. Emile Zola 23/3

Elena- va trebui sa se gandeasca la lucrurile frumoase din familia sa, ce o bucura, ce ii face mare placere.Eu- voi posta pe Ejobs CV-ul lui Doru, acesta neavand acces sau abilitatea de a folosi internetul.Familia- in aceasta duminica vor iesi cu totii in parc la plimbare sau, daca vreme e urata, vor juca Monopoly.Am hotarat ca intalnirea urmatoare sa fie pe data de 10 februarie, la sediul agentiei
Intalnirea de azi, 10 februarie, a avut loc la sediul agentiei. La inceputul intalnirii am discutat despre sarcinile pe care fiecare din cei doi le-a avut de indeplinit.

Doru s-a prezentat doar la 2 dintre cele 3 agentii de plasare a fortei de munca, motivand ca nu a avut suficient timp la dispozitie. A fost de acord sa mearga aceasta saptamana la cea de-a treia agentie. Mi-a spus ca deja a fost contactat de una din agentiile de plasare a fortei de munca, in vederea unui interviu pentru u post de paznic la o fabrica. Constatand ca interviul ii creeaza emotii, am simulat interviul printr-un joc de rol. In urma acestui joc de rol, Doru a spus ca se simte mai increzator si mai pregatit sa faca fata interviului.
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.