Casa - o alegere pe care nu o poti amana

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.77

nivel: Liceu

Pentru ca o sa afli ca unul dintre cele mai mari probleme implicate de un credit pentru locuinta poate fi taiata de pe lista incepand cu acest moment. Este vorba despre momentul imediat urmator acordarii creditului, cand exista riscul ca familia sa nu mai faca fata cheltuielilor pentru o perioada. Daca pana acum singura solutie la aceasta dilema erau prietenii generosi, afla ca a aparut recent un [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Casa - o alegere pe care nu o poti amana

Pentru ca o sa afli ca unul dintre cele mai mari probleme implicate de un credit pentru locuinta poate fi taiata de pe lista incepand cu acest moment. Este vorba despre momentul imediat urmator acordarii creditului, cand exista riscul ca familia sa nu mai faca fata cheltuielilor pentru o perioada. Daca pana acum singura solutie la aceasta dilema erau prietenii generosi, afla ca a aparut recent un Credit Generos pentru locuinta. Bancpost iti propune un imprumut care iti ofera in momentul contractarii sale 4% din suma imprumutata - bani cash, nerambursabili.

Sa presupunem, de exemplu, ca ai imprumutat 100.000 de euro. In momentul in care creditul va fi aprobat, veti primi inca 4000 de euro pe langa suma imprumutata, bani pe care nu va trebui sa ii dati inapoi, si pentru care nu aveti nevoie de o justificare. De asemenea, 4% se aplica la orice suma a creditului, indiferent daca acesta este in RON, EUR sau CHF Acum, ca ai inteles care este marele avantaj al acestui credit, e bine sa mai stii ca Bancpost il acorda pe minim 15 ani si pe maxim 35 de ani si ca valoarea maxima a creditului acopera 75% din valoarea de piata a proprietatii.

Pentru credite pe perioade mai mari de 20 de ani poti opta pentru o perioada de gratie cuprinsa intre 3 si 12 luni. In perioada de gratie vei plati numai dobanda si comisionul lunar de administrare a creditului. Asta va insemna concret plati mult mai mici pentru tine si posibilitatea de a directiona la inceputul creditului banii catre alte prioritati!

Dupa vestea buna pe care tocmai ai primit-o, stii care e cea mai buna alegere cand vrei sa faci un imprumut pentru locuinta. Si nu uita, cand treci pe langa cea mai apropiata sucursala Bancpost, poti intra sa ceri mai multe informatii. Si ca sa incheiem cu inca o veste buna, pana la 31 noiembrie comisionul de acordare a Creditului Generos de la Bancpost este de 0%. Asta da vreme de cumparat o casa...
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.