Cartea rosie a solutiilor in vanzari de Jeffrey Gytomer

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.90

nivel: Facultate

Esenta succesului in general este practic munca,insa in vanzari cuvintele cheie sunt munca asidua.Insistenta fata de clienti,si oferirea cator mai multe posibilati fat ade produsul vandut sa de srviciul prestat aduc rezultat si implicit ceea ce cautam cu totii:bani.
Oricare agent de vanzari, pentru a-si asigura un portofoliu de clienti cat mai mare, trebuie, pe langa ordiea logica, secventi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cartea rosie a solutiilor in vanzari de Jeffrey Gytomer

Esenta succesului in general este practic munca,insa in vanzari cuvintele cheie sunt munca asidua.Insistenta fata de clienti,si oferirea cator mai multe posibilati fat ade produsul vandut sa de srviciul prestat aduc rezultat si implicit ceea ce cautam cu totii:bani.
Oricare agent de vanzari, pentru a-si asigura un portofoliu de clienti cat mai mare, trebuie, pe langa ordiea logica, secventiala a desfasurrii activitatii sa isi construiesca o strategie si o filozofie proprie de abordare.

Ordinea logica a desfasurarii activitatii unui agent implica :
Stabilirea unei legaturi
Stabilirea unui intalniri
Pregatirea pentru o vanzare
Trezirea interesului potentialului client
Dovedirea valorii ofertei prezentate
Incheierea unui anumic acord
Livrarea
Asigurarea service-ului

Crearea unui mediu atat de extraordinar incat clientul sa fie convins sa cumpere din nou de la tine, sa te recomande altora si sa vorbeasca cu entuziasm despre tine pe piata.Strategia proprie a fiecarui agent si-o creeaza aceste pe baza modului de gandire, a comportamentului si a stilului de viata personal. Un agent de vanzati bun da valoare produsului sau, se straduie sa faca cat mai bine lucrurile ce ii plac, se distreaza si se simte bine in fiecare zi.

Modalitati de a trece cu succes de prima abordare si de stabilirea unei intalniri.Nimani nu ii place etapa primei abordari. Nici agentului care este initiatorul si, cu siguranta, nici potentialului client care este abordat. Va prezint 5 modalitati de redediere profesionala a acestei situatii si pentru a stabili totusi intalniri

1.Tine un seminar gratuit. Fa in asa fel incat subiectul sa fie atragator iar continutul dinamic
2. Lanseaza ideea sapamanii prin e-mail. Catre clientul sau viitorul tau client, sau catre persoanele de pe lista persoanelor influente
3. Scrie un articol. Un articol care sa le sara in achi clientilor si posobililor clienti importanti pentru tine.

4. Tine un discurs. La o intrunire a unei asociatii, sa la o expozitie
5. Cere o recomandare a unei persoane care te apreciaza. Scrisorile de recomandare sunt de 100 de ori mai eficiente decat abordarile directe.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.